«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών σε χωριό της Ακαρνανίας

Κατασχέθηκαν (10) δενδρύλλια κάνναβης, (12) ναρκωτικά χάπια και μικροποσότητες ηρωίνης
Συνελήφθησαν, χθες (20-4-2015) το μεσημέρι, σε χωριό έξω από το Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, τρεις ημεδαποί άνδρες, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα...
συνελήφθησαν (δύο αδέρφια)  ηλικίας 46 και 44 ετών και ένας 35χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας και κατοχής ναρκωτικών και για παράβαση της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών.
Ειδικότερα σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί παρουσία δικαστικού λειτουργού στις οικίες των δραστών, βρήκαν τα εξής :
·        Στην οικία του 46χρονου, (10) δενδρύλλιά κάνναβης σε ανάπτυξη, τα οποία καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του, (12) ναρκωτικά χάπια, (56) κροτίδες,  υπολείμματα ηρωίνης μέσα σε γυάλινο βάζο τυλιγμένο με μονωτική ταινία και μία βενζινοκίνητη γεννήτρια της οποίας η προέλευση ερευνάται.
·        Στην οικία του 35χρονου, μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης και (16) ναρκωτικά χάπια.
·        Ενώ στην οικία του 44χρονου βρέθηκαν πάνω σε τηλεκάρτες και σε πλακάκι υπολείμματα ηρωίνης.
Όλα τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στις οικίες των δραστών κατασχέθηκαν και τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
***

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τρείς ανήλικοι, για κλοπή σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Πατρέων



Συνελήφθησαν χθες (20-04-2015), το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας,  τρείς ανήλικοι ημεδαποί, δύο 15χρονοι και ένας 12χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής κατά συναυτουργία.



Ειδικότερα, οι τρεις δράστες ενεργώντας από κοινού, μετέβηκαν σε εγκαταλειμμένες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Πατρέων και επιχείρησαν να αφαιρέσουν μεταλλικά αντικείμενα από το χώρο. Κατά τη διάρκεια της πράξης τους έγιναν αντιληπτοί από περίοικους και συνελήφθησαν από αστυνομικούς που μετέβησαν άμεσα στο σημείο.



Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών.