«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Αλλαγή ώρας της εκδήλωσης και της προβολής του ντοκιμαντέρ «ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ»

Αλλαγή ώρας


Μετά από συνεννόηση με τις κόρες της Πόπης και του Θάνου Παπαθεοδώρου κυρίες Χαρά, Ευθυμία και Ειρήνη Παπαθεοδώρου, οι οποίες και θα παρευρίσκονται στη «Λέσχη του Βιβλίου», η προβολή θα ξεκινήσει στις 8:00 το βράδυ. Η αναγγελία της εκδήλωσης ως εκ τούτου διαμορφώνεται ως εξής:

«ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ»

Η Λαϊκή Συνέλευση ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ και η «Λέσχη Βιβλίου» της Αλεξάνδρας Μοσχονά, αποτίωντας φόρο τιμής στους 120 εκτελεσμένους της πόλης του Αγρινίου, παρουσιάζουν την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 στις 8:30 το βράδυ, το  του Αλέκου Παπαηλιού «ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ».

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί...
στον χώρο του βιβλιοπωλείου Αναστασιάδη 2, και σ’ αυτή θα παρευρίσκονται οι κόρες της Πόπης και του Θάνου Παπαθεοδώρου, κυρίες Χαρά, Ευθυμία και Ειρήνη Παπαθεοδώρου.

Το ντοκιμαντέρ είναι βασισμένο στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Πόπης και του Θάνου Παπαθεοδώρου, που ήταν γιατρός στον ΕΛΑΣ από το 1943-44, στις περιοχές Ατωλ/νιας, Ναυπακτίας και Ευρυτανίας.
Είναι ένα  οδοιπορικό, εκεί όπου ο ΕΛΑΣ έφτιαχνε νοσοκομεία για τους αγωνιστές και τον ντόπιο πληθυσμό.

Σκηνοθεσία - Αλέκος Παπαηλιού, Μοντάζ - Χρήστος Χατζημπάρμπας, Φωτογραφία - Κατερίνα Τζιγκοτζίδου, Μουσική - Γιώργος Καραγιάννης – Αφηγήση – Έφη Παπαθεοδώρου.