«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

Εγκαίνια ΚΔΑΠ στη Γραμματικού

 Ένα νέο ΚΔΑΠ του Δήμου Αγρινίου, το οποίο τηρεί όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας,  λειτουργεί από σήμερα στη Γραμματικού και φιλοξενεί παιδιά ηλικίας 5-12 ετών.

Πρόκειται για ένα από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Αγρινίου  που ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το 2021 και επιτρέπουν στα παιδιά να αναπτύξουν δημιουργικές δραστηριότητες, να μάθουν και να διασκεδάσουν εξελίσσοντας τη φαντασία και τη μάθηση.

 Παρόντες στα εγκαίνια...

ο  Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γ. Βασιλείου και τα μέλη του ΔΣ, ο πρόεδρος της Κ. Γραμματικούς Κ. Θεοδωρόπουλος,ο δημοτικός σύμβουλος Ν. Θεοδωρόπουλος

 «Μεμεγάλη προσπάθεια και πολύ δουλειά καταφέραμε να  αυξήσουμε  τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Αγρινίου. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί πετύχαμε να ανταποκριθούμε στα αιτήματα συμπολιτών μας  στις Δημοτικές Ενότητες. Με μεγάλη χαρά εγκαινιάζουμε το νέο ΚΔΑΠ στη Γραμματικού και υποδεχόμαστε σήμερα 25 παιδιά τα οποία θα αυξηθούν σε 40 με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Θέλω να σας βεβαιώσω ότι προσπαθούμε συνεχώς να αναβαθμίζουμε τις Κοινωνικές Παροχές με τη δημιουργία Δομών που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ευάλωτης κοινωνικής ομάδας. Έτσι, με υπερηφάνεια ανακοινώνω σήμερα ότι,  ανασχεδιάζοντας τις Δομές των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου, συστήνουμε και λειτουργούμε πιλοτικά από το Σεπτέμβριο 2021 τον Πρώτο Βρεφονηπιακό Σταθμό Ολοκληρωμένης Φροντίδαςτου Δήμου Αγρινίου.

Θα φιλοξενείται στο χώρο του σημερινού 6ου ΔΠΣ, στην οδό Βλαχοπούλου,  στον οποίο θα συνεχίσει να λειτουργεί βρεφικό τμήμα, ένα νηπιακό τμήμα και το Νέο Τμήμα Παιδιών με Αναπηρίες.Δημιουργούμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά, τα οποία θα λαμβάνουν εξειδικευμένες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους και στεκόμαστε  με σεβασμό στο πλευρό των οικογενειών τους»,

ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

 





ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ