«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

68 πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο - Σε εξέλιξη στα Μέθανα - Οριοθετημένη στην Κεφαλονιά

Εξήντα οκτώ πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στη χώρα σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Συνολικά επιχείρησαν 985 πυροσβέστες με 19 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 421 οχήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων και περιοδικά επιχείρησαν 15 αεροσκάφη και 11 ελικόπτερα, ενώ συνέδραμαν εθελοντές πυροσβέστες, μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.

Σε ότι αφορά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες, στην Κεφαλονιά, είναι οριοθετημένη. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν ισχυρές για την ασφάλεια της πυρκαγιάς. Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το απόγευμα στην Κυψέλη του Δήμου Τροιζηνίας - Μεθάνων, είναι σε εξέλιξη και επιχειρούν 79 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 24 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα, ενώ βοήθεια παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

www.902.gr

ΤΩΡΑ