«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Πρόθεση συμμετοχής του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, 11-19 Σεπτεμβρίου 2021

Πρόθεση συμμετοχής του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 11-19 Σεπτεμβρίου 2021

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας προτίθεται να συμμετάσχει,  σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα 11 έως 19 Σεπτεμβρίου 2021.

  Η φετινή ΔΕΘ στην οποία τιμώμενη χώρα είναι η Ελλάδα, θα πλαισιωθεί από ένα επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.  Μετά από απουσία ενός έτους εξαιτίας της πανδημίας, δίνει σημαντική βαρύτητα στο κομμάτι της επιχειρηματικότητας και...

δη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που αποτελούν και τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και δέχθηκαν και τις περισσότερες πιέσεις κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης.

 Τα μέλη του Επιμελητηρίου, μέσα από το περίπτερό του στην 85η ΔΕΘ, θα έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της έκθεσης, να προβάλουν την επιχείρησή τους και να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων των προϊόντων τους ή και να προβούν σε πώλησή τους.

 Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 85η ΔΕΘ καλούνται να δηλώσουν το

ενδιαφέρον τους έως τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 συμπληρώνοντας την φόρμα εκδήλωσης

ενδιαφέροντος συμμετοχής στο σύνδεσμο που ακολουθεί: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScKkJzlFOTXdKzr3u99Kb8quK5jrlhR2_DejQ8MJjTyW-LVpQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0.

 Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας η εξόφληση της συνδρομής του τρέχοντος έτους του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Να σημειωθεί ότι σε όλους τους χώρους της έκθεσης θα τηρηθούν ειδικά – αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας των συμμετεχόντων και των επισκεπτών, λόγω Covid-19.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Γεώργιο Ρόμπολα, Προϊστάμενο Εμποροβιομηχανικών θεμάτων του Επιμελητηρίου, στο τηλ.26410 74531.

 

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

***

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας καλεί

τις επιχειρήσεις – μέλη του καθώς και κάθε δημότη Αγρινίου

να συμμετάσχουν στην Έρευνα Μετακινήσεων ΣΒΑΚ Δήμου Αγρινίου

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, ως μέλος του Δικτύου Φορέων του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Αγρινίου (ΣΒΑΚ), καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή καθώς και το σύνολο των δημοτών του Δήμου Αγρινίου, να υποστηρίξουν την κατάρτιση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, που έχει ως στόχο να σχεδιάσει και να βελτιώσει τις μετακινήσεις και τις μεταφορές στο Δήμο, σε βάθος δεκαετίας,  συμμετέχοντας στις έρευνες που θα πραγματοποιηθούν με παροχή στοιχείων, ανταλλαγή απόψεων, καταγραφή αναγκών και προβλημάτων αλλά και με κατάθεση προτάσεων.

 

Το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) είναι το στρατηγικό πλάνο για την οργάνωση του συστήματος μετακινήσεων και μεταφορών που θα ικανοποιεί τις ανάγκες των πολιτών και της τοπικής οικονομίας. Βασικός στόχος είναι η αστική κινητικότητα να γίνει πιο εύκολη, πιο οικονομική, φιλικότερη προς το περιβάλλον και προσβάσιμη για όλους.

 

Τα ΣΒΑΚ αποτελούν πρωτοποριακά εργαλεία σχεδιασμού και στον πυρήνα τους έχουν την ενεργή συμμετοχή των δημοτών ως προς την:

          καταγραφή προβλημάτων και αναγκών

          εκτίμηση προθέσεων και προτιμήσεων

          συνδιαμόρφωση προτάσεων.

 

Σας καλούμε να συνεισφέρετε και εσείς σε αυτή τη διαδικασία, για να ακουστεί η φωνή όλων για το πώς θέλουμε να κινούμαστε στον τόπο μας στο μέλλον, μέσω συμμετοχής στην πρώτη έρευνα ερωτηματολογίου του ΣΒΑΚ στο σύνδεσμο: https://www.surveymonkey.com/r/VVHJ2VD .

 

Περισσότερες πληροφορίες για το ΣΒΑΚ Δήμου Αγρινίου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΣΒΑΚ στη διεύθυνση: https://1n2web.gr/svak  και στη σελίδα του ΣΒΑΚ στο Facebook (@SBAKAgrinio).

 

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ