«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Ο.Σ.Α.Μ.Α. - Λέμε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΚΡΥΝΕΙΩΝ
ΑΙΤΩΛΩΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
(Ν.Π.Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα)
Αθήνα - Αιόλου 68-70 (4ος όροφος)-ΤΚ: 105 59
Τηλ.: 6977-290037


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Απανταχού Μακρύνειων Αιτωλοακαρνανίας μέσα από το παρόν ψήφισμα εκφράζει την αντίθεσή του με την απόφαση της Κυβέρνησης για την επανέναρξη του έργου της εκτροπής του Αχελώου ποταμού.

Στην Ελλάδα, ένα έργο που έχει ακυρωθεί δικαστικά 6 φορές, επειδή παραβιάζει τη νομοθεσία της Ελλάδας και της ΕΕ, συνεχίζει να υπάρχει. Υπάρχει ως πολιτικό όραμα, κυβερνητική πολιτική, ως προγραμματισμός της διοίκησης, ως δαπάνη στον κρατικό προϋπολογισμό...

Η εκτροπή ποταμών δεν αποτελούν λύση για το παγκόσμιο πρόβλημα της λειψυδρίας - αντιθέτως δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από όσα υποτίθεται πως λύνουν.
Ζητάμε από την κυβέρνηση να σταματήσει κάθε παρέμβαση στο χώρο, και να αποκαταστήσει τη ζημιά που έχει προκληθεί στο περιβάλλον.
Συστρατευόμαστε στον αγώνα των φορέων του Νομού μας κατά της εκτροπής του Αχελώου. Στηρίζουμε τις αποφάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής, όπως διατυπώθηκαν στην σύσκεψη της 17ης Ιανουαρίου 2020 που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αγρινίου.
Λέμε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ
ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ΟΧΙ ΟΣΑΜΑ.jpg