«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Σε πλήρη οργανωτική και πολιτική διάταξη η περιφερειακή παράταξη “Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμα στην Πρόοδο”

Σε πλήρη οργανωτική και πολιτική διάταξη η περιφερειακή παράταξη “Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμα στην Πρόοδο”

Σε μια καθολικά μαζική ολομέλεια την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο “Βυζαντινό”, τα μέλη συνδυασμού“Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμα στην Πρόοδο”και από τους τρείς Νομούς, προχώρησαν στην οργανωτική συγκρότηση της παράταξης.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο επικεφαλής της παράταξης Απόστολος Κατσιφάρας, αφού έκανε ανάλυση της τρέχουσας πολιτικής συγκυρίας σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο και...
της λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, εισηγήθηκε την οργανωτική διάταξη της παράταξης προς τα μέλη του ψηφοδελτίουη οποία και έγινε ομόφωνα αποδεκτή.
“Προχωράμε με προοδευτικό πολιτικό προγραμματισμό, ανοιχτοί στις προκλήσεις του μέλλοντος και με κύριο γνώμονα την κοινωνική συνοχή και την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας” ήταν το κεντρικό μήνυμα από τις τοποθετήσεις των συμμετεχόντων, ενώ κατά το κλείσιμο της διαδικασίας ο Απόστολος Κατσιφάραςεξέφρασε την ικανοποίηση του για τη μαζική και ουσιαστική συμμετοχή των μελών της παράταξης.
Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να δοθεί στη δημοσιότητα το πλήρες οργανωτικό σχήμα της παράταξης, ενώ θα ακολουθήσουν και αντίστοιχες διαδικασίες στην Αιτωλοακαρνανία και την Ηλεία. 




“Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμα στην Πρόοδο”