«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

Διαγωνισμός ζωγραφικής  στο πλαίσιο του προγράμματος ‘Αγαπάμε τα ζώα δημιουργούμε πολιτισμό’ .

Με ενημέρωση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμφιλοχίας και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αστακού συνεχίστηκε το πρόγραμμα δράσεων του Δήμου Αγρινίου με θέμα : ‘Αγαπάμε τα ζώα δημιουργούμε πολιτισμόσε συνεργασία με τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτ/νιας. Τα τελευταία τρία χρόνια έχει υλοποιηθεί το πρόγραμμα σε συνολικά 3.000 μαθητές και μαθήτριες του Νομού.
Στόχος των δράσεων είναι...
η προαγωγή της ζωοφιλίας σε μαθητές προκειμένου να γίνει αλλαγή στην αντίληψη, στη νοοτροπία, στην κουλτούρα και στη συμπεριφορά όλων απέναντι στα ζώα με έμφαση στους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται για την προστασία της υγείας των πολιτών.
Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνονται δυο μαθητικοί καλλιτεχνικοί  διαγωνισμοί ζωγραφικής για  μαθήτριες και μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Νομού Αιτ/νιας με θέμα:

«Αγαπάμε τα ζώα, Δημιουργούμε Πολιτισμό, Ζωγραφίζω ένα ζώο συντροφιάς» .

Ο ακριβής χρόνος διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι έως και 15/3/2020 με έκθεση έργων στις 4/4/2020 όπου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.
Πληροφορίες και διευκρινίσεις: Δήμος Αγρινίου, Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής, Δ. Παπαβασίλη, με την οποία μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 26413-63538,  email:agrotiki­­_paragogi@agrinio.gr

***

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 20ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ο Δήμος Αγρινίου αναστέλλει τη λειτουργία, για την Πέμπτη 13/2/2020 και την Παρασκευή 14/2/2020, λόγω έξαρσης της εποχικής γρίπης και μειωμένης προσέλευσης μαθητών του 20ου Νηπιαγωγείου Αγρινίου.


Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας
& Αθλητισμού
Ζαρκαβέλης Χρήστος
***

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΠΑ
Tην πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι Εργαζόμενοι του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δ. Αγρινίου. Ο πρόεδρος  του ΔΣ Γιάννης Βασιλείουευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την καλή συνεργασία και  ευχήθηκε καλή χρονιά με δύναμη και υγεία σε αυτούς και τις οικογένειες τους.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Παναγιώτης Γιαννιώτης και  τα μέλη Αλέκα Καπελάκη και  Τραγουλιάς Φώτης.
Στην αξία του έργου που παρέχεται στην τοπική κοινωνία, μέσω των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, των ΚΔΑΠ και των Δομών για την Τρίτη Ηλικία και τα άτομα με αναπηρίες, τα ΚΑΠΗ και το ΚΗΦΗ, αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Δημητρογιάννηςκαι η  Περιφερειακή Σύμβουλος Αγγελική Χαλιμούρδα.

Το ΔΣ της ΚΟΙΠΑ ευχαρίστησε ακόμη  την ΠΑΕ Παναιτωλικός, η οποία διέθεσε 70 εισιτήρια στο Κ.Δ.Α.Π. «Αερόστατο» του Δ. Αγρινίου για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Παναιτωλικός- Ολυμπιακός Βόλου.

Ο Πρόεδρος του
Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Α. Δ.ΑΓΡΙΝΙΟΥ
***