«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Παρουσίαση στο Αγρίνιο της νουβέλας του Γιάννη Μακριδάκη «Οι βάρδιες των πουλιών».

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 στις 8:00 το βράδυ, η δημοτική παράταξη Ανυπότακτο Αγρίνιο, η Λέσχη του Βιβλίου της Αλεξάνδρας Μοσχονά και οι εκδόσεις Βιβλιοπωλείο της Εστίας, σας προσκαλούν στην παρουσίαση της νουβέλας του Γιάννη Μακριδάκη «Οι βάρδιες των πουλιών».

Για τη νουβέλα θα μιλήσει η φιλόλογος κ. Σπυριδούλα Πυρπίλη, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με τον συγγραφέα του βιβλίου...


Ο Γιάννης Μακριδάκης γεννήθηκε το 1971 στη Χίο και σπούδασε μαθηματικά. Από το 1997, που ίδρυσε το Κέντρο Χιακών Μελετών με σκοπό την έρευνα, αρχειοθέτηση, μελέτη και διάδοση των τεκμηρίων της Χίου, οργανώνει τα ερευνητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα του Κέντρου, επιμελείται τις εκδόσεις του και διευθύνει το τριμηνιαίο περιοδικό «Πελινναίο».
Από το 2006 μέχρι σήμερα έχει εκδώσει τα παρακάτω έργα: «Συρματένιοι, ξεσυρματένιοι· όλοι», Πελινναίο, «10.516 μέρες», Πελινναίο, «Ανάμισης ντενεκές», Βιβλιοπωλείον της Εστίας, «Η δεξιά τσέπη του ράσου», Βιβλιοπωλείον της Εστίας «Λαγού μαλλί», Βιβλιοπωλείον της Εστίας, «Ήλιος με δόντια», Βιβλιοπωλείον της Εστίας, «Η άλωση της Κωσταντίας», Βιβλιοπωλείον της Εστίας, «Το ζουμί του πετεινού», Βιβλιοπωλείον της Εστίας, «Του Θεού το μάτι», Βιβλιοπωλείον της Εστίας, «Αντί στεφάνου», Βιβλιοπωλείον της Εστίας, «Η πρώτη φλέβα», Βιβλιοπωλείον της Εστίας, «Όλα για καλό», Βιβλιοπωλείον της Εστίας, «Οι βάρδιες των πουλιών», Βιβλιοπωλείον της Εστίας.
ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ - ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ