«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

12ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ "ΜΙΧΑΛΗΣ.ΚΟΥΣΗΣ"

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται  οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του 12ουΗμιμαραθώνιου   «ΜΙΧΑΛΗΣ   ΚΟΥΣΗΣ» που θα διεξαχθεί την Κυριακή  13 Οκτωβρίου.
Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος μπορούν να ενημερώνονται σε ειδικά περίπτερα που βρίσκονται στον πεζόδρομο της οδού Χ. Τρικούπη (κάτω από το Δημαρχείο) και στην πλατεία Δημοκρατίας.
Εγγραφές για συμμετοχή στον αγώνα θα γίνονται...
ηλεκτρονικά μέχρι το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Αγρινίουhttp://www.cityofagrinio.gr,στο σύνδεσμο του Αγώνα.

Μετά την ημερομηνία αυτή οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην αφετηρία, μέχρι 1 ώρα πριν τον αγώνα, με δική τους ευθύνη χωρίς να μπορούν να εφοδιασθούν με το τσιπ χρονομέτρησης.

Mία ημέρα πριν την διεξαγωγή του Ημιμαραθώνιου, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 19.30 μ.μ, θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή του Αθλητή στην αίθουσα  συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου επί της οδού Αναστασιάδη.
Τον Αγώνα  διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με τη  Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, τον ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 80, τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου και τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγρινίου.


      ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

***

Προγραμματισμένη σύσκεψη για την προετοιμασία των Χριστουγεννιάτικων  εκδηλώσεων  του Δήμου Αγρινίου πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρόσκληση της προέδρου της ΚΕΔΑ, Αντιδημάρχου Μαρίας Παπαγεωργίου.
Στη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν οι  Αντιδήμαρχοι Χρήστος Γκούντας, Θύμιος Γρίβας, Μίμης Σκορδόπουλος, Σπύρος Φλώρος, Χρήστος Ζαρκαβέλης και υπηρεσιακοί παράγοντες έγινε ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση προτάσεων προκειμένου το Αγρίνιο να προετοιμαστεί ακόμα καλύτερα προσφέροντας στους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες την εορταστική ατμόσφαιρα που ταιριάζει εκείνες τις άγιες μέρες.
Όπως ανέφερε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού συμφωνήθηκε να γίνει επεξεργασία των προτάσεων και να υπάρξει συντονισμός προκειμένου να διαμορφωθεί ένα ακόμη πλουσιότερο πρόγραμμα εκδηλώσεων: “Το Αγρίνιο ετοιμάζεται να βάλει τα γιορτινά του με πολλές και νέες προτάσεις. Ξεκινήσαμε,  όπως κάθε χρόνο, νωρίς για να φροντίσουμε όλες τις λεπτομέρειες των εκδηλώσεων. Ετοιμάζουμεένα πλούσιο πρόγραμμα με τη συμμετοχή  καλλιτεχνών,συλλόγων, φορέων και εθελοντών του Δήμου μας. Οι υπάλληλοι της τεχνικής υπηρεσίας, του τμήματος ηλεκτροφωτισμού, ήδη ξεκίνησαν την προετοιμασία για τον φωτεινό διάκοσμο.Ελπίζουμε ότι μικροί και μεγάλοι θα χαρούν και θα απολαύσουν την περίοδο αυτή».

***

Εγκαινιάζεται τη Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019, ώρα 7,30 μ.μ. στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου (πλατεία Δημάδη) η έκθεση γλυπτικής

του Ευάγγελου Τύμπα.

Διάρκεια έκθεσης: έως 31 Οκτωβρίου 2019

Ώρες επισκέψεων:
Τρίτη – Σάββατο 10:00-13:00 & 18:00-21:00
Κυριακή 11:00-13:30                
Δευτέρα & αργίες κλειστά

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
Ο Ευάγγελος Τύμπας του Ιωάννου γεννήθηκε το 1984 στη Σπολάϊτα Αιτωλοακαρνανίας.
Αυτοδίδακτος καλλιτέχνης, εκ πεποιθήσεως, πειραματίζεται μέσα από τα στοιχεία του περιβάλλοντος και της φύσης τα οποία αποτελούν τη βάση της καλλιτεχνικής του πορείας και εξερεύνησης.
Ξεκίνησε σμιλεύοντας ένα άψυχο κομμάτι γύψου το οποίο του έδωσε και το έναυσμα για τα μετέπειτα γλυπτά του.
Αυτή είναι η πρώτη ατομική του έκθεση.
*