«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Επιχειρηματική αποστολή στη Σεούλ και τη Σιγκαπούρη 16 - 22 Νοεμβρίου του 2019

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι o Οργανισμός Enterprise Greece, σε συνέχεια της δράσης του για την ενίσχυση της παρουσίας ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων και ποτών στις αγορές της Ν. Κορέας και Σιγκαπούρης,  προγραμματίζει επιχειρηματική αποστολή στη Σεούλ και τη Σιγκαπούρη για το χρονικό διάστημα από 16 έως  22 Νοεμβρίου  2019.


Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στη Σεούλ και στη Σιγκαπούρη, σε συνεργασία με....
τα γραφεία Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων Σεούλ & Σιγκαπούρης, με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Νοτίου Κορέας (KCCI) και το Singapore Business Federation (SBF) στη Σιγκαπούρη. Οι προϊστάμενοι των Γραφείων ΟΕΥ Σεούλ & Σιγκαπούρης πρότειναν τη διοργάνωση της εν λόγω επιχειρηματικής αποστολής κρίνοντας ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον κλάδο των Τροφίμων και Ποτών και ειδικότερα για τις κάτωθι κατηγορίες στις χώρες που υπηρετούν.
Ειδικότερα:
-για την αγορά της Κορέας έμφαση σε: Ελαιόλαδο, Μέλι, Κονσέρβες Φρούτων, Γαλακτοκομικά Προϊόντα, Εμφιαλωμένο Νερό, Μπύρα, Αφεψήματα, Αυγοτάραχο και Κρόκος Κοζάνης, Superfoods.
-για την αγορά της Σιγκαπούρης έμφαση σε: Κατεψυγμένα ψάρια, φρούτα και λαχανικά, Gourmet γαλακτοκομικά και τυριά, Ελαιόλαδο και ελιές, Γλυκά του κουταλιού, Μαρμελάδες, Ενεργειακές μπάρες, Κονσερβοποιημένος χυμός ντομάτας, Προϊόντα Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής, ελληνικά Βότανα, Αφεψήματα.

Σημειώνεται ότι όποιος επιθυμεί, μπορεί να λάβει μέρος στις επιχειρηματικές συναντήσεις σε μια από τις δύο χώρες ή και στις δύο.
Το κόστος συμμετοχής στην επιχειρηματική αποστολή ανέρχεται στα 300 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για τη συμμετοχή σε μία ή σε δύο χώρες.
Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.

Αιτήσεις συμμετοχής: Μέχρι την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019. 

Παρακαλούμε βρείτε συνημμένα προς ενημέρωσή σας στο portal του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας www.etakcci.gr  :

Α. Πρόσκληση συμμετοχής
Β. Αίτηση συμμετοχής

Για περισσότερες πληροφορίες θα μπορούσατε να απευθυνθείτε στην κα. Φωτεινή Νάκου.

Fotini Nakou
International Trade Promotion
109 Vasilisis Sophias Avenue
115 21 Athens, Greece
Τ +30 210 335 5727


ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ