«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ - Μαζική, μαχητική συγκέντρωση και πορεία ενάντια στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ, τα ΝΑΤΟικά σχέδια και τον εθνικισμό (VIDEO - ΦΩΤΟ)


Το δικό τους «Όχι» στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ, στα σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ, στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό, αλλά και το δικό τους «Ναι» στη φιλία - αλληλεγγύη και κοινή πάλη των λαών διαδήλωσαν το απόγευμα της Πέμπτης 24 Γενάρη, εργαζόμενοι, νέοι και συνταξιούχοι, στη συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ, όπου μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Αμέσως μετά τη συγκέντρωση ξεκίνησε πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία. Όταν η κεφαλή της πορείας έφτασε έξω από την πρεσβεία, οι διαδηλωτές έκαψαν σημαίες του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ. 
Το σύνθημα που υψώθηκε το πρωί στον Βράχο της Ακρόπολης πήρε τη θέση του το απόγευμα στο πάρκο Ελευθερίας. Λίγα μέτρα μόνο μακριά από την πρεσβεία των ΗΠΑ, των ενορχηστρωτών μιας συμφωνίας που φέρει ξεκάθαρα τη σφραγίδα των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών, οι διαδηλωτές βροντοφώναξαν: «Αυτή η συμφωνία δεν είναι των λαών, είναι εντολή των ιμπεριαλιστών»...