«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΤΕΕΜ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ
1. Το Δ.Σ. ΠΕΤΕΕΜ
2. Το Προεδρείο της Γεν. Συνέλευσης (20-1-2019)
ΑΘΗΝΑ
Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι καλή χρονιά και καλή αγωνιστική δύναμη. 
Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά και να είσαστε γεροί, να συνεχίσετε το μεγάλο έργο σας με υπομονή και επιμονή για την αναβάθμιση της τεχνολογικής εκπαίδευσης αλλά και την προστασία και στήριξη όλων των συναδέλφων του κλάδου μας. 
Όλο το προεδρείο διακρίνεται για την εντιμότητα του, την ειλικρίνεια, την αγωνιστικότητα και τον δυναμισμό
Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι σας εκφράζουμε μέσα από τη καρδιά μας και...
ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές και κυρίως στον πρόεδρο και τους συνεργάτες του που καταφέρατε και ανοίξατε τη πόρτα της ΑΣΠΑΙΤΕ που ήταν για μας πολλά χρόνια κλειστή για τους Τ. Ε. αλλά και για μια άλλη φορά δείξατε ήθος και συναδελφικότητα ανοίγοντας τον δρόμο και σε μας τους Τ. Ε του ΟΑΕΔ δίνοντας έναν πολύ δύσκολο αγώνα, όταν η δική μας διοίκηση δεν ήταν αρωγός να πάμε κ’ εμείς στην ΑΣΠΑΙΤΕ.
Ευχαριστούμε τον καλό φίλο και συνάδελφο Πάνο Πανογεώργο που έδωσε τον αγώνα για μας τους Τ. Ε του ΟΑΕΔ χωρίς να έχει καμία βοήθεια από κανένα συνδικαλιστκό όργανο του ΟΑΕΔ και πάλεψε και αυτός για το δίκαιο αίτημα μας προσφέροντας τα μέγιστα. 
Αγαπητοί φίλοι, συνάδελφοι θέλουμε αυτή η συνεργασία μας να γίνει πιο έντονη, πιο δυναμική και διαρκής για ένα καλύτερο τεχνολογικό σχολείο, σύγχρονο για να υπηρετήσει τους μαθητές, τις οικογένειες τους και την κοινωνία. Με γνώμονα πάντα το συλλογικό γενικό καλό μαθητών, γονιών, δασκάλων και πολιτών. 
Σας ευχόμαστε σε όλους με εκτίμηση και αγωνιστικό χαιρετισμό καλή επιτυχία στο έργο σας. 
Αντωνιάδης Α. (Σύλλογος Αττικής και Νήσων) 
Σωτηρόπουλος Σ. (μέλος της ομοσπονδίας) 
Παπαδόπουλος Ν. (Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Αθήνας) 
Από το Τμήμα  Τ. Ε. ΑΣΠΑΙΤΕ ΟΑΕΔ Αθήνας

Υ.Γ. Το κείμενο διαβάστηκε στην εκλογοαπολογιστική Γεν. Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στη Σιβιτανίδειο Σχολή τις 20-1-2019 στην Αθήνα.
Αθήνα 20-1-2019
Από το Προεδρείο της Γεν. Συνέλευση
ΠΕΤΕΕΜ