«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου στην χθεσινή  συνεδρίασή του ενέκρινε την αποδοχή χρηματοδότησης για τέσσερα  σημαντικά έργα. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα έργα:«Διαμόρφωση  κοινόχρηστων χώρων σχεδίου πόλης»προϋπολογισμού  2.840.000,00,εκτέλεση του έργου  «Αγροτική Οδοποιία εκτός οικισμών Τ.Κ. ΑΜΠΕΛΙΩΝ, Τ.Κ. ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ,Τ.Κ. ΑΓ. ΒΛΑΣΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΠΑΡΑΚ/ΛΙΩΝ του Δήμου Αγρινίου» ποσού...
€ 868.000,00,έγκριση της πράξης «Ανέγερση μια στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης (ΣΥΔ)- Οικοτροφείων του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» προϋπολογισμού2.155.000 € και αποδοχή χρηματοδότησης με το ποσό των 120.000,00 € για το «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφώνπου προκαλούνται από θεομηνίες στους OTAΑ' και Β' Βαθμού της Χώρας».

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου σχετικά με την έγκριση αποδοχής των συγκεκριμένων έργων δήλωσε τα εξής: «Καταφέραμε με συντονισμένες προσπάθειες να προγραμματίσουμε για τους συμπολίτες μας έργα πουβελτιώνουντην καθημερινότητα μας, μετριάζουν προβλήματα του παρελθόντος και  ανακουφίζουν ευαίσθητες ομάδες της κοινωνίας μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι εξασφαλίσαμε τους πόρους που μπορούν να διασφαλίσουν την ολοκλήρωση σημαντικών έργων περιμετρικά του  Δήμου  αλλά και την ενίσχυση των δημοτικών ενοτήτων. Μια σειρά παρεμβάσεων που δίνουν ανάσα, αναβαθμίζουν και διαμορφώνουν την πόλη που θέλουμε να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας. Οι προσπάθειες μας αρχίζουν ν΄ αποδίδουν καρπούς. Με  ξεκάθαρο σχέδιο βαδίζουμε προς την υλοποίηση του συνολικού προγράμματος μας  για το Αγρίνιο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια…»
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

***


Νύχτες κινηματογράφου με ΄΄ MIRACOLO A MILANO ΄΄


Η Κινηματογραφική Λέσχη συνεχίζει τις προβολές της, την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στις 9,00 το βράδυ με την ταινία :

Θαύμα στο Μιλάνο
MIRACOLO A MILANOΟ καλόκαρδος κι εφευρετικός Τοτό καθοδηγεί τους φτωχούς του Μιλάνου εναντίον ενός πλούσιου μεγιστάνα ο οποίος θέλει να τους διώξει από την τενεκεδούπολή τους.


Σινεφίλ 1951 | Α/Μ | Διάρκεια: 100'   Ιταλική ταινία,.
Σκηνοθεσία: Βιτόριο ντε ΣίκαΟι προβολές θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αγρινίου στις 9.00 το βράδυ.
Είσοδος ελεύθερη για τους άνεργους και τους ΑΜΕΑ