«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός που διακινούσε κοκαΐνη μέσα σε μπαρ στον Πύργο

Επίσης συνελήφθησαν ο υπεύθυνος λειτουργίας, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος και ένας χρήστης ναρκωτικών

Συνελήφθη, σήμερα (25-6-2016) τα ξημερώματα, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 25 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 45 και 32 ετών και μια 24χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάθεσης χώρου για χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και για χρήση ναρκωτικών.

Ειδικότερα...
οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα τους, πραγματοποίησαν έφοδο σε μπαρ στον Πύργο, όπου συνέλαβαν επ αυτοφώρω τον 32χρονο να κατέχει μικροποσότητα κοκαΐνης και να ετοιμάζεται να κάνει χρήση της ίδια ουσίας, την οποία είχε απλώσει (γραμμή) σε επιφάνεια μέσα στην τουαλέτα του καταστήματος.

Ο 25χρονος συνελήφθη εξωτερικά της τουαλέτας και του χώρου των αποδυτηρίων του καταστήματος,  όπου επιτηρούσε τον χώρο προκειμένου ο 32χρονος να κάνει χρήση των ναρκωτικών.

Σε σωματική έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον 25χρονο βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (265) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι ο 32χρονος είχε προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες από τον 25χρονο, έναντι άγνωστου χρηματικού ποσού, ενώ τόσο ο 45χρονος όσο και η 24χρονη, διέθεταν τον χώρο του καταστήματος, για τη διακίνηση και χρήση των ναρκωτικών.


Σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του καταστήματος οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν, στο χώρο αποδυτηρίων του προσωπικού και σε αποθηκευτικό χώρο, υπολείμματα κοκαΐνης και τέσσερις συσκευασίες από φιξάκια.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

***
Συνελήφθη 47χρονος ημεδαπός στο Νεοχώρι Αιτωλικού για κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν περισσότερα από έξι γραμμάρια ηρωίνης


Συνελήφθη, σήμερα (24-6-2016) το μεσημέρι, στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, ένας 47χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχών και στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 47χρονο να κινείται πεζός και σε έρευνα που του ενήργησαν βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους (6,4) γραμμαρίων, τις οποίες είχε αποκρύψει μέσα σε ένα πακέτο τσιγάρων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του συλληφθέντα θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού.

***
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα αυτοκινήτων «11η Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας»

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα 11η ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σκοπό την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα (25-6-2016) μέχρι και τις 18.00 και αύριο (26-6-2016) κατά τις ώρες 07.30 μέχρι και 14.00 θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία και απαγορεύεται η στάθμευση, όλων των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Αιγείρας – Περιθωρίου, στο τμήμα της από τη διασταύρωση με την Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, έως τη δημοτική οδό η οποία κατευθύνεται στο Δερβένι Κορινθίας

Παρακαλούνται οι οδηγοί να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

***
Εορτασμός της ημέρας τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας


Η εορτή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί ως η ημέρα που τιμούνται οι απόστρατοι του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Για το σκοπό αυτό, αύριο (26-6-2016) στις 10:00 το πρωί, θα τελεστεί δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών και στη συνέχεια θα αναγνωσθεί από Αξιωματικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας η ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος  Φώτιος ΤΣΟΛΚΑΣ, προσκαλεί όλους τους τοπικούς φορείς, τις Αρχές, το αστυνομικό προσωπικό και τους πολίτες της πόλης μας, να τιμήσουν με την παρουσία τους, τους Αποστράτους της Ελληνικής Αστυνομίας.