«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός στο Αγρίνιο για κλοπή μέσα σε κατάστημα

Συνελήφθη, χθες (29-6-2016) το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, 30χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για κλοπή.

Ειδικότερα...
ο δράστης χθες το πρωί  στο Αγρίνιο, εισήλθε σε κατάστημα ιδιοκτησίας  50χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε από την τσάντα της το πορτοφόλι της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (770) ευρώ, το κινητό της τηλέφωνο και το βιβλιάριο τράπεζας.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη και τον συνέλαβαν, ενώ βρήκαν  στην κατοχή του και κατέσχεσαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και τα χρήματα, τα οποία απόδωσαν στην 50χρονη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

***
Συνελήφθη 30χρονος για ναρκωτικά στην Ηλεία

Συνελήφθη, χθες (28-6-2016) το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Πύργου – Κυπαρισσίας στο ύψος της Βρίνας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, 30χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 30χρονος και βρήκαν στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης και ένα τρίφτη κάνναβης, τα οποία και κατέσχεσαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία του δράστη στο Κακόβατο Ηλείας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε στην αυλή, μέσα σε μεταλλικά δοχεία.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

***
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στο Αίγιο για ναρκωτικά

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων δεκαοχτώ γραμμάρια ηρωίνης

Συνελήφθησαν, σήμερα (29-6-2016) τα ξημερώματα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 37 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της κατοχής ναρκωτικών, της απείθειας και της αντίστασης.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν σήμερα τα ξημερώματα στο Αίγιο, τον 37χρονο ημεδαπό και σε σωματική έρευνα που του πραγματοποίησαν, βρήκαν και κατέσχεσαν δεκαεπτά ναρκωτικά δισκία και μια σύριγγα με ηρωίνη, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων του, προέκυψε ότι, με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης, δεκατεσσάρων μηνών, για υπόθεση ναρκωτικών.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, ο 37χρονος πριν λίγες ώρες είχε προμηθευτεί ποσότητα ηρωίνης, από δράστη που αναζητείται, την οποία είχε αποκρύψει κοντά στα παλιά διόδια του Αιγίου με σκοπό να την παραλάβει μαζί με τον 35χρονο συνεργό του.

Ύστερα από αναζητήσεις οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 35χρονο, στην Τέμενη Αιγίου και σε σωματική έρευνα που του ενήργησαν βρήκαν στην κατοχή του ποσότητα ηρωίνης βάρους δεκαοκτώ γραμμαρίων, την οποία και κατέσχεσαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

***
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πάτρα, 29 Ιουνίου 2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αμαλιάδας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 37χρονου ημεδαπού σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού και απόπειρα αποπλάνησης παιδιού, που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη και συνελήφθη την 21-6-2016, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, με ένταλμα σύλληψης του οικείου Ανακριτή.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τον :
1. ΑΤΤΙΚΟ – ΓΙΔΟΓΙΑΝΝΗ Χρήστο του Παναγιώτη και της Αθανασίας, γεννηθέντα το 1979 στην Αμαλιάδα Ηλείας
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δύο μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, καθώς και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 26220-38232 και 26220-24101 του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.
Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας .