«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – Ενημέρωση 28 Ιούνη 2016

Τουρνουά Αγωνιστικού Μπριτζ στη ΛευκάδαΤουρνουά με τη συμμετοχή και Βρετανών αθλητών συνδιοργανώνει ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου.
Η διοργάνωση του Τουρνουά πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον ΑΟΜΒ Βουλιαγμένης και τον Φίλανδρο Λευκάδας και γι' αυτόν τον λόγο έχει λάβει την υψηλότερη βαθμίδα που προβλέπεται από τους σχετικούς κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ. 
Το Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο...
ξενοδοχείο Ionian Blue της Λευκάδας από τις 27 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου και περιλαμβάνει αγώνες ζευγών, στις 27-29 Ιουνίου, και αγώνες ομάδων, στις 30 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου.
Από την πλευρά του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Αγρινίου θα αγωνιστούν 24 αθλητές, εκ των οποίων οι 22 θα συμμετέχουν και στους δύο τύπους αγώνων. 
Ο επικεφαλής του Ομίλου Δ. Κούρτης τόνισε ότι είναι εφικτός ο στόχος για τη συμμετοχή 200 και πλέον αθλητών ώστε το Τουρνουά να χαρακτηριστεί από την Ελληνική Ομοσπονδία ως Φεστιβάλ  Δυτικής Ελλάδας, εξέλιξη που θα σηματοδοτήσει την αναβάθμισή του στον μοναδικό αγώνα που θα διεξάγεται ετησίως, κατά τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, πανελλαδικά, με τη συμμετοχή πλέον και αθλητών μεγαλύτερων κατηγοριών, με ότι αυτό συνεπάγεται όχι μόνον για το άθλημα σε τοπικό επίπεδο, αλλά, κυρίως, για την ενίσχυση της εικόνας και του εξωστρεφούς χαρακτήρα του Δήμου Αγρινίου.
Στη φωτογραφία οι περυσινοί νικητές της μεγάλης κατηγορίας (Open), ομάδα "Πλατεία Χαντζοπούλου".

***

Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις  στη Δημοτική Κοινότητα Ζευγαρακίου


Εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Δημοτική Κοινότητα Ζευγαρακίου,με αφορμή την ετήσια πανήγυρη του Ιερού Ναού του Αγίου Απ. Παύλου, στις 28 και 29 Ιουνίου 2016.
Συγκεκριμένα, στις 7 το απόγευμα της Τρίτης 28 Ιουνίου θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος .

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πολιτιστική εκδήλωση με Χορούς, στο προαύλιο της εκκλησίας  από όλους τους παρευρισκόμενους

Το πρωί της Τετάρτης 29 Ιουνίου, στις 7.00 θα τελεστεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά θείου Κηρύγματος
Μετά το πέρας της ακολουθίας ο σύλλογος θα προσφέρει γλυκίσματα.
Στις 9 το βράδυ της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί τελετή λήξης των
χορευτικών τμημάτων του συλλόγου Πλατεία Ζευγαρακίου