«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Μετατίθεται για την ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ η μουσική παράσταση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου μουσική παράσταση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο EMILEON SportCenter μετατίθεται για την ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 22.30 στον ίδιο χώρο.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βασίλης Παπακωνσταντίνου!
«Κραυγές και Ψίθυροι»
TΕΤΑΡΤΗ 8 Δεκεμβρίου στο EMILEON SportCenter!

Συμμετέχει η Τάνια Κικίδη

Το EMILEON café – barbistro ανοίγει και επίσημα για όλους εσάς και είναι έτοιμο να σας προσφέρει καθημερινά καφέ, ποτό και διαλεχτά πιάτα, σ’ ένα ξεχωριστό περιβάλλον δίπλα στις πισίνες μας με φόντο το Αγρίνιο. Παράλληλα η αίθουσά του διαμορφώνεται σε έναν όμορφο μουσικό χώρο ο οποίος τακτικά θα φιλοξενεί μοναδικές παραστάσεις με αγαπημένα μουσικά σχήματα και ερμηνευτές.

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 8 Δεκεμβρίου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, σε μια εποχή που οι ψίθυροι έγιναν κραυγές, αφήνει την έντονα ηλεκτρική διάθεση και «στήνει» μια αλλιώτικη εκρηκτική και αφυπνιστική παράσταση! Τραγούδια που αγάπησε και αγαπήσαμε, τραγούδια που σώπασαν, που δεν έχουν χαθεί στο χρόνο παρέα με τον δυναμισμό του Βασίλη συνθέτουν ένα απρόβλεπτο πρόγραμμα.

Με πιάνο, σαξόφωνο, κιθάρες, βιολί και κρουστά θα χρωματίσει με ακουστικό τρόπο τα τραγούδια και υπόσχεται να μας παρασύρει σε ένα μουσικό ταξίδι πέρα από τα συνηθισμένα. Συνοδοιπόρος του όλα αυτά τα χρόνια, μια ιδιαίτερη φωνή, η Τάνια Κικίδη, δεν θα μπορούσε να λείπει.

Σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι σε αυτήν την ιδιαίτερη παράσταση, αφουγκράζεται τους ψιθύρους, αγωνιά για τις κραυγές και με τη δύναμη της φωνής του, αφήνει για άλλη μια φορά το στίγμα του με σκοπό να γεμίσει τη νύχτα και να μας κρατήσει συντροφιά σε μια ευχάριστη και παρεΐστικη ατμόσφαιρα για μία και μοναδική εμφάνιση στην πόλη μας!!!
Μια υπόσχεση για ξεχωριστή μουσική βραδιά που αξίζει να ζήσετε σε ένα ξεχωριστό χώρο!

E café–barbistro στο EMILEON SportCenter
Δοκίμι, Αγρινίου
Ώρα έναρξης: 22:30
Τηλέφωνα: 26410 55520 / 26410 55543 – Τηλέφωνο κρατήσεων 6984 668 588