«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

ΤEΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΤΗENS PHOTO FESTIVAL 09

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΟΥ
Το κεντρικό εκθεσιακό πρόγραμμα του Athens Photo Festival 09 πλησιάζει στο τέλος του την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου. Την τελευταία εβδομάδα 11 εκθέσεις και 21 video-projects με περισσότερους από 140 καλλιτέχνες από ολόκληρο τον κόσμο παρουσιάζονται στο Παλαιό Φάληρο, κτίριο Πεζογέφυρας-Εσπλανάδας στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου σε μία πολιτιστική υποδομή που καλύπτει 5.000 τ.μ.
Η διοργάνωσή του αποτελεί ένα μεγάλης κλίμακας καλλιτεχνικό γεγονός που προσφέρει την ευκαιρία στους φίλους του φωτογραφικού μέσου και των οπτικών τεχνών να παρακολουθήσουν τη μεγαλύτερη καλλιτεχνική εκδήλωση στο χώρο.
Οι τελευταίες ξεναγήσεις πραγματοποιούνται από Τρίτη έως Παρασκευή στις 18:00 και το Σάββατο 5 και Κυριακή 6 στις 13:00 και στις 18:00 και δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να περιηγηθούν στις εκθέσεις του κτιρίου Πεζογέφυρας-Εσπλανάδας με τη συνοδεία ξεναγού.
Πληροφορίες
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 9210545 και στο mail contact@hcp.gr


Tοποθεσία
Το κτίριο Πεζογέφυρας-Εσπλανάδας βρίσκεται στην απόληξη της πεζογέφυρας ανάμεσα στο κτίριο του Tae Kwon Do και την Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου (Δέλτα Φαλήρου) στην παλαιά Ποσειδώνος.