«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Συνέντευξη του προέδρου της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Αγρινίου κ. Κώστα Γεωργαρά

Στο 2ο BUSINESS SHOW συμμετέχει και η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου.
Ο πρόεδρος της Λέσχης κ. Κώστας Γεωργαράς, σε συνάντηση που είχαμε μαζί του, μας παρεχώρησε την παρακάτω συνέντευξη:

κ. Γεωργαρά πως αποφασίστηκε η συμμετοχή σας στο 2ο BUSINESS SHOW και ποιοι συνεργάστηκαν μαζί σας γι’ αυτόν τον σκοπό;
- Συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα, μας πλησίασαν οι διοργανωτές του 2ου BUSINESS SHOW και μας είπαν, αν θέλουμε να συμμετέχουμε με περίπτερο δικό μας. Εμείς απευθυνθήκαμε σε καταστήματα της πόλης μας και μέλη της λέσχης μας. Με τη βοήθεια των καταστημάτων ΜΟΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, και του ιδιωτικού ΚΤΕΟ AUTOVISION, τα οποία μας καλύπτουν τα έξοδα της παρουσίας μας σ’ αυτό το SHOW, θα συμμετέχουμε στις 12 και 13 Δεκέμβρη, με δικό μας περίπτερο.
Η συμμετοχή μας στην έκθεση, είναι με το σκεπτικό να γίνει η Λέσχη Μοτοσυκλετών Αγρινίου, ευρύτερα γνωστή.

Πότε ιδρύθηκε, ποιος ο σκοπός και η δράση της λέσχης σας;
- Η λέσχη μας ιδρύθηκε το 1993, από μια ομάδα φίλων που αγαπούσαν το δίκυκλο. Σκοπός της ίδρυσης του συλλόγου μας, είναι η προώθηση της ιδέας της μοτοσυκλέτας στο Αγρίνιο και της ευρύτερης περιοχής. Να γίνουμε αποδεκτοί στον πολύ κόσμο. Πράγματα τα οποία καλύπτει η λέσχη μας και ασχολείται, είναι οι εκδρομές που είναι και ο βασικός της κορμός των εκδηλώσεων που κάνει. Οργανώνει σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης. Έχουμε υποβάλει τελευταία, μια αίτηση προς το Υπουργείο Παιδείας και ζητάμε άδεια για να πάμε στα Λύκεια της πόλης μας, με σκοπό να μιλήσουν οι ειδικοί, με θέμα την πρόληψη και την προστασία, όταν χρησιμοποιούν το δίκυκλο. Επεμβαίνουμε σε θέματα κυκλοφοριακού. Είχαμε μια συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα, με τον αντιδήμαρχο Αγρινίου τον αρμόδιο σε θέματα κυκλοφορίας, μας μίλησε για θέματα που έχουνε σχέση με το Parking. Εμείς προτείναμε κάποιες νέες θέσεις, γιατί ορισμένες που είχανε προταθεί απ’ την επιτροπή δεν ήταν βολικές. Πέρα απ’ αυτό και σε ότι έχει σχέση με το περιβάλλον, η έχει σχέση με την καθαριότητα της πόλης, συμμετέχουμε ενεργά.

Για της εκλογές της λέσχης σας, που όπως πληροφορηθήκαμε θα γίνουν αυτόν το μήνα, τι θα θέλατε να πείτε;
- Στις 16 Δεκέμβρη, θα έχουμε εκλογές στη λέσχη μας. Σ’ αυτές θα είναι υποψήφια 8 άτομα, εκλεγόμαστε 5. Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου, θα είναι για πρώτη φορά διετής, γιατί μέσα σ’ ένα χρόνο δεν μπορεί να καταφέρει αυτά που επιθυμούσε. Πιστεύουμε στη συμμετοχή των μελών μας και ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα φέτος από πέρυσι.

Δημήτρης Ντόκας