«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Παρκέ αποκτά το Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπάκτου

Νέο παρκέ αποκτά το Κλειστό Γυμναστήριο του Εθνικού Παπαχαραλάμπειου Σταδίου Ναυπάκτου, μετά την εξασφάλιση χρηματοδότησης ύψους 70.000 ευρώ από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που δημιουργεί τις αναγκαίες προϋποθέσεις για την αναβάθμιση της διεξαγωγής αθλητικών διοργανώσεων» ανέφερε στους δημοσιογράφους ο Δήμαρχος Ναυπάκτου, Θανάσης Παπαθανάσης. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε «γνωρίζετε πολύ καλά ότι με όλες μας τις δυνάμεις και συνεργασία με την Επιτροπή Σταδίου, συνέχεια εργαζόμαστε διεκδικώντας τη δημιουργία σύγχρονων υποδομών για το Στάδιο της Ναυπάκτου».
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε ακόμη στη δημιουργία 4ου γηπέδου τένις, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα διοργάνωσης Πανελλαδικών τουρνουά.
Επίσης σημείωσε ότι συνεχίζεται η κατασκευή του Κολυμβητηρίου, αφού εξασφαλίστηκε η αναγκαία χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ τέλος αναφέρθηκε και στην ολοκλήρωση της κατασκευής του τεχνητού χλοοτάπητα στο Γήπεδο Ξηροπηγάδου, ένα έργο που θα μπορούν «να χαίρονται οι νέοι και τα αθλητικά Σωματεία της πόλης».