«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ 1-1.

Σ’ ένα δυνατό και γρήγορο παιχνίδι, της 7ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Α1 Ε.Π.Σ.Ν.Α, που έγινε σήμερα στις 04:00μ.μ. στο γήπεδο του Καινούργιου, Η ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 46΄με τον Π. Σαμψώνα, έβγαινε συχνά στην επίθεση, με αποτέλεσμα να χάσει αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ. Η Δόξα προσπαθούσε να ισοφαρίσει, με συχνές κι αυτή επιθέσεις, το κατάφερε στο 77΄με τον Δ. Δάρλα. Συνέχισε να πιέζει για να γυρίσει το παιχνίδι, δεν μπόρεσε όμως να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες και έτσι είχαμε το 1-1 τελικό αποτέλεσμα.
Φάσεις του Αγώνα.
Α΄Ημίχρονο
10΄ Σέντρα - σουτ του Δ. Δάρλα, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα του Παναιτωλίου Κ. Γώγου
15΄ Δυνατό σουτ του Χ. Μπλάνη μπλοκάρει ο Γώγος
29΄ Σέντρα-σουτ του Μπλάνη, καταλήγει και πάλι η μπάλα, στα χέρια του τερματοφύλακα του Παναιτωλίου.
30΄ Κόρνερ που εκτελεί ο Ολυμπιακός και η μπάλα μετά από κόντρες, στα χέρια του τερματοφύλακα της Δόξας Β. Ζίγκου.
35΄Δυνατό φάουλ από τον Χ. Κωνσταντίνου μπλοκάρει ο Γώγος
39΄ Μεγάλη ευκαιρία από την Δ. Δάρλα, που σουτάρει μέσα από την μικρή περιοχή, από δεξιά και σχεδόν εξ’ επαφής, ο Γώγος διώχνει σε κόρνερ.
42΄Φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Παναιτωλίου, το εκτελεί ο Χ. Κωνσταντίνου και η μπάλα απελπιστικά άουτ, πάνω από τα δοκάρια.
Β΄Ημίχρονο
Στο 46΄ με την έναρξη του Β΄ ημιχρόνου, στην πρώτη επίθεση του Παναιτωλίου, μετά από κόντρες, η μπάλα φτάνει στα πόδια του Π. Σαμψώνα, που σουτάρει δυνατά και ανοίγει το σκόρ 0-1 για το Παναιτώλιο.
55΄ Πιεστική επίθεση της Δόξας, αλλεπάλληλα κόρνερ και τελικά η μπάλα απομακρύνεται από την άμυνα του Ολυμπιακού.
57΄ Σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του Π. Σαμψώνα μπλοκάρει ο Ζίγκος.
63΄Ο Παναγιωτόπουλος σουτάρει δυνατά για να μπλοκάρει ο Γώγος
65΄Δυνατό σουτ από τον Δ. Γκουρνέλο, η μπάλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Ζίγκου, αουτ (μεγάλη ευκαιρία από τον Ολυμπιακό)
73΄ Σουτ και πάλι από τον Δ. Γκουρνέλο αλλά ο Β. Ζίγκος με υπερένταση διώχνει την μπάλα, από το αριστερό του παραθυράκι σε κόρνερ.
75΄ Άριστη συνεργασία του Δ. Δάρλα που κερδίζει την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου με τον Γιώτη, αυτός παίζει το 1-2 με τον Παναγιωτόπουλο, που από καλή θέση σουτάρει, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
77΄ Ο Γ. Ασημακόπουλος κερδίζει φάουλ, σε μία οργανωμένη επίθεση της Δόξας από αριστερά, εκτελείται το φάουλ και η μπάλα φτάνει στον Δ. Δάρλα που με κεφαλιά ισοφαρίζει σε 1-1.
85΄ Επίθεση του Ολυμπιακού από δεξιά, σέντρα και η μπάλα περνά παράλληλα από την εστία του Ζίγκου εκεί ο Φ. Μάκος χάνει την ευκαιρία για γκολ.
87΄ Ο Δ. Δάρλας βγαίνει μόνος του, ανάμεσα στη μεγάλη και στη μικρή περιοχή του Ολυμπιακού, στην αριστερή πλευρά όπως επιτίθεται η Δόξα, δυνατό σουτ αλλά η μπάλα φεύγει απελπιστικά άουτ.
Διαιτητής του Αγώνα ο Β. Λιόνας Α΄ Βοηθός ο Α. Πυλαρινός και Β΄ Βοηθός ο Α. Πρεμέτης.
Κίτρινες κάρτες:( Γ. Μπρέσιακας, Χ. Γιώτης, Α. Κορδάτος, Ν. Αλτζερίνης, Χ. Μπλάνης Δ. Δάρλας)
Κόκκινη Κάρτα: στον Φ. Μάκο
Δόξα Καινούργιου: (Β. Παπαθανασίου) Β. Ζίγκος, Ν. Αλτζερίνης, Χ. Κωνσταντίνου(Δ. Τζωρτζόπουλος), Ι. Παναγιωτόπουλος, Σ. Δάρλας, Α. Κορδάτος, Γ. Ασημακόπουλος(Π. Μπλέτσας), Γ. Κόκκαλης, (Ι. Ξηροκώστας, Δ. Δάρλας, Χ. Μπλάνης, Χ. Γιώτης. Αναπληρωματικοί: Θ. Γκάτσης, Π. Μπλέτσας, Ι. Ξηροκώστας, Ι. Καραβασίλης, Δ. Μαμασούλας, Κ. Τσοπλάκος, Δ. Τζωρτζόπουλος.

Ολυμπιακός Παναιτωλίου: (Κ. Γιωτόπουλος) Κ. Γώγος, Ν. Κόκκοτος, Γ. Μπρέσιακας, Χ. Γκορόγιας, Σ. Γκορόγιας, Π. Βραχωρίτης, Δ. Γκουρνέλος, Α. Μητσός, Κ. Καμζέλης, Π. Σαμψώνας, Π. Ντζάλας. Αναπληρωματικοί: Σ. Καλογήρου, Ι. Αριστόπουλος, Α.Σκόνδρας, Β. Νάστος, Β. Κατσιμάρης, Φ. Μάκος, Α. Κωστής.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Ντόκας