«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΤΙΕΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΤΙΕΩΝ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΟ
Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2009

Σε συνέχεια της πολύ σημαντικής πρωτοβουλίας για την ανακύκλωση των φακέλων και ψηφοδελτίων που απέμειναν μετά τις Ευρωεκλογές, ο Δήμος Θεστιέων συνέλεξε και έστειλε στην ανακύκλωση όλα τα ψηφοδέλτια, τους φακέλους και κάθε είδος χαρτιού που απέμεινε μετά τις Εθνικές Εκλογές. Πιστός στην ιδέα της ανακύκλωσης στην πηγή, ο Δήμος μας σε συνεργασία με τους εκλογικούς αντιπροσώπους, συνέλεξε μεθοδικά όλα τα άχρηστα ψηφοδέλτια, καθώς και τους φακέλους, με ταχυδρομικούς σάκους, τους οποίους στη συνέχεια μετέφερε στο σταθμό μεταφόρτωσης στα παλιά αναβαθμισμένα σφαγεία του Παναιτωλίου, προκειμένου να πάρουν το δρόμο της ανακύκλωσης στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ που λειτουργεί ως σταθμός μεταφόρτωσης στο Παναιτώλιο προκειμένου να πάρουν το δρόμο της ανακύκλωσης σε συνεργασία με την εταιρεία ΑΝΥΕΛ ΕΠΕ στην Πάτρα.
Θα ήταν τραγική σπατάλη πρώτης ύλης – χαρτιού στην προκειμένη περίπτωση- η απόρριψη ψηφοδελτίων και φακέλων στα σκουπίδια….

ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ: Αξιόλογες οι δράσεις για την Ανακύκλωση! Αλλά για την «ταμπακιέρα» ούτε λόγος! Η δημοτική αρχή του δήμου Θεστιέων, έχει την υποχρέωση να δώσει απαντήσεις, σε καυτά ερωτήματα που αιωρούνται!
(Δείτε το δημοσίευμα)

Κώστας Κατσαρής: Εσείς όμως δε νομίζω ότι «καλώς ποιήσατε»!!!