«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

ΣΥΡΙΖΑ-Απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ αυτόν τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής μας...

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Μεσολόγγι 7-10-2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα η Κυβέρνηση αλλάζει. Το πιο σημαντικό, όμως για την κοινωνία και το οποίο θα φανεί το επόμενο διάστημα, είναι το αν θα αλλάξει και η πολιτική που μας κυβερνούσε μέχρι χθες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ με την κοινοβουλευτική του παρουσία και με την εξωκοινοβουλευτική δράση του μπροστάρης στους αγώνες της κοινωνίας για ένα καλύτερο αύριο, προς την κατεύθυνση αυτή θα δώσει τις επόμενες μάχες.
Ζητήσαμε από τους πολίτες την είσοδο στη νέα Βουλή και τη δική τους ψήφο. Το αποτέλεσμα δείχνει ότι τελικά ήταν πολλοί περισσότεροι από όσους αρχικά είχαμε υπολογίσει όλοι όσοι και όσες μας έδωσαν την επιπλέον δική τους ψήφο, ψήφο συνείδησης, ψήφο εμπιστοσύνης.
Τιμώντας κι εμείς με τη σειρά μας αυτή την εμπιστοσύνη του απλού κόσμου της Αριστεράς και όχι μόνο, ο στόχος μας θα είναι η καταξίωση στη συνείδηση των πολιτών ως δύναμη ισχυρής, αριστερής και υπεύθυνα προγραμματικής αντιπολίτευσης.
Απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ αυτόν τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής μας και τον καλούμε στις δύσκολες μέρες που έρχονται να ενισχύσει την προσπάθειά μας στη μάχη που έχουμε μπροστά μας ενάντια στη διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων στη μάχη για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων του δημόσιου πλούτου και του περιβάλλοντος.
Η δική μας πολιτική στάση θα είναι σταθερή και αταλάντευτη στο πλευρό της ξεχασμένης περιοχής μας, στο πλευρό των πιο αδύναμων, αλλά και των νέων ανθρώπων, που διεκδικούν το δικαίωμα να ονειρεύονται ένα μέλλον με αξιοπρέπεια.

ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ