«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Με την παρουσία των ωφελούμενων και των οικογενειών τους ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος  Παπαναστασίου και ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γιάννης Βασιλείου εγκαινίασαν το νέο κτίριο της Δομής ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Δ. Αγρινίου  « Η Γελαστή Πολιτεία»παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Ν. Φαρμάκη.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο που βρίσκεται στο 3οχλμ   Ε.Ο Αγρινίου Καρπενησίου και εξυπηρετεί 100 ΑμεΑ όλων των ηλικιών...

 

«Με ευαισθησία και πολύ αγάπη δημιουργήσαμε ένα λειτουργικό και σύγχρονο χώρο σεβόμενοι απόλυτα τις ανάγκες της κοινωνίας. Είμαστε σταθερά δίπλα σε  όλες τις οικογένειες και προσπαθούμε να καλύπτουμε όποια κενά υπάρχουν.  Ευχαριστώ θερμά την διοίκηση της ΚΟΙΠΑ και τους εργαζόμενους  σε όλες τις κοινωνικές δομές  αλλά και τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη συμπαράσταση », ανέφερε μετά τα εγκαίνια ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

 

Ο κ. Γ.Βασιλείου  τόνισε την ανάγκη στήριξης  από την Πολιτεία ανάλογων  δομών: « Το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Δ. Αγρινίου  « Η Γελαστή Πολιτεία» ήταν  στόχος  και δίνει το στίγμα της θητείας μας. Εργαστήκαμε σκληρά μαζί με τους συνεργάτες  μου και τους εργαζόμενους για να δημιουργήσουμε με πολύ αγάπη αυτό τον χώρο. Ξέρετε όμως ότι δεν σταματάμε  και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

 

Παρόντες στα εγκαίνια ο ΑντιπεριφερειάρχηςΛ.Δημητρογιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Θ.Γρίβας και Π.Μαρνέζος, ο πρ. της ΔΕΥΑΑ Γ. Φαρμάκης, ο ΔΣ  και αντιπρ. της ΚΟΙΠΑ Πάνος Γιαννιώτης, μέλη του ΔΣ της ΚΟΙΠΑ, η κ. Γεωργία Μπόκα,.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Δήμητρα Λαοπόδη. 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ