«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 Έργα διευθέτησης σε τμήματα του ρέματος Λυκοραχίτη (Δυτικός κλάδος Δύο Ρέματα)

Στην υλοποίηση ενός σημαντικού αντιπλημμυρικού έργου στην περιοχή Δύο Ρέματα, στο βορειοανατολικό τμήμα του Αγρινίου, προχωρά ο Δήμος Αγρινίου μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον Γιώργο Παπαναστασίου.

 Πρόκειται για τα «Έργα διευθέτησης σε τμήματα του ρέματος Λυκοραχίτη (Δυτικός κλάδος  Δύο Ρέματα)» προϋπολογισμού 740.000,00 ευρώ.

 Η παρέμβαση αφορά...

  στην κατασκευή  όλων των απαραίτητων έργων διευθέτησης στον  Λυκοραχίτη  για τον έλεγχο της χειμαρρικής ροής και την προστασία από έντονα πλημμυρικά φαινόμενα.  Η περιοχή των έργων εντοπίζεται στο βορειοανατολικό τμήμα  του Αγρινίου, στην περιοχή Δύο Ρέματα.

 Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου πρόκειται για τη  συνέχεια της προσπάθειας για την αντιπλημμυρική θωράκιση του δήμου  : «Πρόκειται για ένα ακόμη έργο για την προστασία των δημοτών απέναντι στα έντονα καιρικά φαινόμενα. Συνεχίζουμε την παρέμβαση μας στον Λυκοραχίτη με ένα έργο που  θα ελέγξει τη χειμαρρική ροή και θα αποτρέψει διαβρωτικά και κατολισθητικάφαινόμενα».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

***

“50 ΧΡΟΝΙΑ Φ.Ε. ΑΓΡΙΝΙΟΥ - 2022” ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΑΓ ΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

 

Η Φιλοτελική Εταιρεία Αγρινίου σας καλεί να τιμήσετε με τη παρουσία σας τα εγκαίνια της  Εθνικής  Συναγωνιστικής Φιλοτελικής Έκθεσης : “50 ΧΡΟΝΙΑ Φ.Ε.ΑΓΡΙΝΙΟΥ - 2022”, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου,οδός Σκαλτσοδήμου 9.

 

Η έκθεση,  η οποία διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Αγρινίου , των ΕΛΤΑ και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, θα διαρκέσει από τις 5 έως τις 12 Νοεμβρίου

 

***

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο της Αριστούλας Καραγεώργου.

«Με αισθήματα βαθιάς λύπης αποχαιρετούμε την συμπολίτισσα μας η οποία, καθόλη την διάρκεια της ζωής της, πρόσφερε με ευαισθησία και αλτρουισμό στον συνάνθρωπο. Αποχαιρετούμε την Αριστούλα Καραγεώργου που σε δύσκολες εποχές στάθηκε στο πλευρό όσων χρειάστηκαν βοήθεια και έγινε το πρόσωπο της προσφοράς.

Συμπαραστέκομαι στον πένθος της Ίνας και του Νίκου και εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ