«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Υπογραφή σύμβασης : "Ενεργειακή Αναβάθμιση του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας"

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  υπέγραψε τη σύμβαση για την «Ενεργειακή Αναβάθμιση του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας» προϋπολογισμού  638.480,00 €από το Ε.Π Δυτική Ελλάδα 2014-2020,  παρουσία του προέδρου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτη Τσιχριτζή.

«Έγκαιρα κατανοήσαμε την ανάγκη εξοικονόμησης ενέργειας με την υιοθέτηση δράσεων  φιλικών προς το περιβάλλον. Έτσι προχωρούμε  σε...

ένα συνολικό σχέδιο παρεμβάσεων  που συμβάλλουν στη δραστική μείωση της ενεργειακής δαπάνης των δημοσίων κτιρίων  ώστε να  λειτουργούν με τη μικρότερη δυνατή ενεργειακή κατανάλωση. Σε συνεργασία με την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας αναβαθμίζουμε το κτίριο προς όφελος των εργαζόμενων, των παραγωγικών φορέων και των επισκεπτών», ανέφερε κατά την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Αγρινίου. 

 

Οι παρεμβάσεις που προβλέπονται αφορούν στην αναβάθμιση των ενεργειακών χαρακτηριστικών του κτιριακού κελύφους ( αδιαφανών και διαφανών δομικών στοιχείων) καθώς και των τεχνικών συστημάτων (θέρμανσης-κλιματισμού- αερισμού και φωτισμού) του κτιρίου. Οι παρεμβάσεις θα αναβαθμίσουν το κτίριο από λειτουργικής απόψεως και θα συντελέσουν:

     Στην εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη λειτουργία του των χώρων του κτιρίου, όπου στεγάζονται οι Υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

     Στην αύξηση της λειτουργικότητας καιτην εξασφάλιση συνθηκών άνεσης κατά τη χρήση.

    Στην αισθητική αναβάθμιση του κτιρίου

                         Στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων του κτιρίου για προσφορά στην τοπική κοινωνία και οικονομία

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

***

Συνεχίζονται οι  μουσικές βραδιές στο Δήμο Αγρινίου

 

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 στις 9:00 το βράδυ, στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο ΕΛΛΗΝΙΣ ο Σταμάτης Χατζηευσταθίου θα πραγματοποιήσει συναυλία και θα μας παρουσιάζει μια ξεχωριστή παράσταση γεμάτη ήχους και χρώματα, βασισμένη άλλοτε σε παλιές δισκογραφικές του δουλειές («Από κουρέλια νυφικό» , «Σαν των ανθρώπων τις φωνές» και άλλοτε σε νέες ( «κι ύστερα έρχεται η αγάπη ) στολισμένη με τραγούδια γνωστά κι αγαπημένα .

Με γνωστά τραγούδια του που έχει μοιραστεί με τις φωνές του Παντελή Θαλασσινού, Γιώτας Νέγκα, Κώστα Μακεδόνα, Γιάννη Κότσιρα, Γεράσιμου Ανδρεάτου ,Θάνου Μικρούτσικου και άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών του ελληνικού τραγουδιού και με την γνωστή του αμεσότητα, καταφέρνει στο τέλος να μεταμορφώσει την βραδιά σε ένα συγκινησιακό πανηγύρι όπως οφείλει να κάνει και το ίδιο το τραγούδι.

 

 

Στις 7 Οκτωβρίου 2022, στις 9:00 μ.μ. το βράδυ στο Δημοτικό Κινηματογράφο ΕΛΛΗΝΙΣ, ο αγαπημένος μας Αγρινιώτης  τραγουδιστής Χρήστος Παντούλας πλαισιωμένος από ξεχωριστούς μουσικούς θα παρουσιάσει μία συναυλία  - αφιέρωμα στο σπουδαίο Αγρινιώτη Πυθαγόρα

Συμμετέχουν επίσης οι:

Ευγενία Γρέντζελου και Σωτήρης Γκεβεντζές επίσης στο τραγούδι, Γιώργος Σκαβάρας στις κιθάρες, Πάνος Μαμασούλας στα κρουστά, Κωστής Πατσιαλός στα πλήκτρα, Κώστας Μανδέλος στο μπουζούκι, Κώστας Φραγκάκης στα ντραμς, Μάριος Μαρούσκος στο μπάσο.

 

Η Είσοδος και στις δύο συναυλίες είναι Ελεύθερη

 

Ο Δήμος Αγρινίου στηρίζοντας το σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες  «Η ΦΛΟΓΑ» θα τοποθετήσει στην είσοδο του κινηματογράφου κουμπαρά για την ενίσχυση του.

 

***

Βραδιές κινηματογράφου

Ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με το Φωτογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου Photopolis , στο Δημοτικό Θερινό  Κινηματογράφο ΕΛΛΗΝΙΣ θα προβάλει ταινίες μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ την

Πέμπτη 22 και Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου με Ελεύθερη είσοδο.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου ώρα :9:30 μ.μ.

Το επάγγελμα της μητρός μου

Σκηνοθεσία, Σενάριο: Κώστας Ιωακειμίδης

Διασκευή διηγήματος του Χρύσανθου Μποσταντζόγλου

Πρωταγωνιστούν : Βαγγέλης Χαλκιαδάκης, Μαρίνα Βλασσοπούλου, Βασίλης Μιχαλόπουλος, Κώστας Καπώνης, Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Διάρκεια :19,55’

Όταν η μητέρα μου, την ώρα που τρώγαμε, ανήγγειλε στον πατέρα μου ότι θα γίνει πόρνη....

Μ.Ι.Α

Σκηνοθεσία,Σενάριο : Δημήτρης Χρόνης

Πρωταγωνιστούν : Μέλισσα – Αννα Σελεβίστα, Μαριλένα Νησίδη, Γιώργος Οικονόμου, Κατερίνα Γκουρνέλου, Κατερίνα Καλαμπαλίκη.

Διάρκεια :13, 00’

Η Μυρτώ Γεωργίου, ο βασικός χαρακτήρας της ιστορίας μας είναι 35 ετών και πάσχει από αλοπεκία.

Λίγο πριν τα 35α γενέθλια της μέσα από μια σειρά εμποδίων, πρέπει να αποφασίσει τη χρειάζεται περισσότερο : να ζήσει μέσα στα δεσμά που θέτει η κοινωνία ή να αποδεχτεί τον εαυτό της και τη διαφορετικότητα της ?

Έτος Παραγωγής:2021.Η ταινία ήδη προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Νόβι Σαντ της Σερβίας και  στο Chaniafilmfestival, στο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους στο χώρο "Εκλάμψεις" στην Αθήνα καθώς και στο Arrow International film festival.

 

Πρώτη ταινία μεγάλου μήκους

Σκηνοθεσία, Σενάριο:Νώντας Σαρλής

Κάμερα, ηχοληψία: Βαγγέλης Τζοβάρας

Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαρία Χατζηκρεμίλη

Διάρκεια :41’

Το μεγάλο όνειρο και η μεγάλη στιγμή για κάθε νέο σκηνοθέτη, είναι όταν ετοιμάζει την πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους. Μάλιστα, ανάμεσα στα σημαντικά βραβεία κάθε μεγάλου Φεστιβάλ, περιλαμβάνεται και το «Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη».

Η ταινία, παραγωγής 2008, σαν ένα αφιέρωμα στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης της χρονιάς αυτής, αναφέρεται ακριβώς στην πρώτη προσπάθεια για ταινία μεγάλου μήκους σημαντικών σκηνοθετών του Νέου Ελληνικού Κινηματογράφου. 

 

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 ώρα : 9:30 μ.μ.

Μάνα μου καπνοφύτισσα

Σκηνοθεσία, Σενάριο: Στάθης Γαλαζούλας

Ήχος :Δημήτρης Γιαννόπουλος

Διάρκεια :21,02’

Η γιαγιά μου Χρυσούλα, από την παιδική της ηλικία δούλευε στα καπνά. Τον Δεκέμβριο του 2014 πηγαίνει με τον αδελφό μου Χρήστο στην παράσταση Από πρώτο χέρι, με θέμα την ιστορία του καπνού στο Αγρίνιο. Έτσι, ξεκινάει μια αναδρομή για να επαναφέρει στη μνήμη μια ξεχασμένη εποχή, και κυρίως για να θυμίσει στους κατοίκους το παρελθόν της πόλης.

Η ταινία κέρδισε το Βραβείο κοινού στο Ελληνικό φεστιβάλ κινηματογράφου Νέας Υόρκης και προβλήθηκε στο 14ο SanFranciscoGreekFilm , στο CHANIAFilmFestival ακόμη και στο  Σαράτοφ της Ρωσίας για το 14ο SaratovSufferingsDocumentaryDramaFilmFestival ενώ προβλήθηκε και πολλά άλλα  Φεστιβάλ.

 

Δεν θέλω να ξεχάσω τίποτα

Σκηνοθεσία, Σενάριο: Βαγγελιώ Σουμέλη.

ΔιεύθυνσηΦωτογραφίας: Γιώργος Ραχματούλιν

Πρωταγωνιστούν : Ρομάνα Λόμπατς, Μαρίνα Αργυρίδου.

Διάρκεια :5,00’

H Μαριαλένα μιλάει με την αδερφή της στο τηλέφωνο, καθώς ετοιμάζονται να πάνε στην κηδεία της μητέρας τους. (Μάρτιος στο πρώτο lockdown. Γενέθλιος μήνας. Ένας θάνατος, μια κηδεία…)

Η ταινία κέρδισε το Βραβείο καλύτερης ταινίας και βραβείο καλύτερης ερμηνείας στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών μικρού μήκους  Κύπρου, το Βραβείο σεναρίου στο 44Ο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας και έχει  προβληθεί σε πάρα πολλά Φεστιβάλ.  

 

Κινητά Στοιχεία

Σκηνοθεσία: Σιαδήμας Ανδρέας

Σενάριο: Χρήστος Γούσιος

Διεύθυνση Φωτογραφίας : Δημήτρης Θεοδωρόπουλος

Διάρκεια:17’

Αρχές του 1982. Το σύστημα γραφής της ελληνικής γλώσσας αλλάζει από πολυτονικό σε μονοτονικό.

Είναι η εποχή που η τεχνολογία αρχίζει να εισέρχεται ευρέως στο χώρο της τυπογραφίας έναντι της στοιχειοθεσίας κινητών στοιχείων. Η σύγκρουση αυτών των δύο κόσμων ωθεί τους χαρακτήρες της ταινίας να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και θα προκαλέσει απρόσμενες εξελίξεις.

Επίσημο διαγωνιστικό ΦεστιβάλΔράμας 2011

Βραβείοκαλύτερηςταινίας, Βραβείο Φωτογραφίας, Βραβείο Ήχου 

ΒραβείοΠανελλήνιαςΈνωσηςΚριτικών Κινηματογράφου (ΠΕΚΚ), ΦεστιβάλΚινηματογράφουΘεσσαλονίκης, 2011, London GFF, Odyssey Award, Αγγλία 2012 , OneCountry, OneFilmΓαλλία, 2012, ΑZAShortFilmFestival, CinematicAchievement Award– Θεσσαλονίκη 2012 

 

Τσέλσι – Μπαρτσελόνα

Σκηνοθεσία,Σενάριο: Αλέξανδρος Χαντζής

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Παντελής Μαντζανάς GSC

Ήχος: Ορέστης Καμπερίδης, Κώστας Βαρυμποπιώτης

Παίζουν:Μάκης Παπαδημητρίου, ΑποστόληςΤότσικας, Βίκυ Παπαδοπούλου, Καλλιόπη Τακάκη

Διάρκεια:14΄

Τετάρτη 6 Μαΐου 2009. Ο Ανδρέας, τραπεζικός υπάλληλος, θα παρακολουθήσει το ματς στην τηλεόραση με τον συνάδελφό του Μάριο. Ποιος θα κερδίσει τελικά;

Η δεύτερη μικρού μήκους ταινία για τον σκηνοθέτη της, Αλέξανδρο Χατζή, «Τσέλσι - Μπαρτσελόνα», έφυγε από το 35ο Φεστιβάλ Δράμας φορτωμένη διακρίσεις: πέρα από το 2ο Βραβείο Μυθοπλασίας, το δεύτερο σημαντικότερο βραβείο της διοργάνωσης δηλαδή, η ταινία κέρδισε την Τιμητική Διάκριση Σεναρίου, αλλά και την Τιμητική Διάκριση Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας, στον Μάκη Παπαδημητρίου.

 

Λαβύρινθος

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Παπαθανάσης

Κάμερα : Νίκος Καρανικόλας

Διεύθυνση Παραγωγής : Χρήστος Κρυστάλλης

Διερμηνείς : Σοφία Ρομπόλη, Αντώνης Χριστοφόρου, Γιώργος Στάθης.

Διάρκεια :12’

Η σχέση των κωφών με την μουσική. Αυτή η φαινομενικά παράδοξη σχέση αναπτύσσεται και καταγράφεται στο φιλμ με ιδιαίτερη ευαισθησία και εμπνέει την ευαισθητοποίησή μας γύρω από τις δυνατότητες των «αναπήρων».

Ο Λαβύρινθος είναι ένα μικρού μήκους ντοκιμαντέρ για τη σχέση των κωφών με τη μουσική η οποία προβλήθηκε σε πολλά Φεστιβάλ.

ΤΕΟ ο γείτονάς μου

Σκηνοθεσία, Σενάριο: Χρήστος Καρτέρης

Διεύθυνση Φωτογραφίας, Μοντάζ, Ήχος : Χρήστος Καρτέρης

Διάρκεια :14’

Ο Τεό μένει δίπλα μου. Απολαμβάνει την απομόνωση. Επιλέγει να ζει στο δικό του, ξεχωριστό ρυθμό. Ονειρεύεται να βρει έναν ίδιο άνθρωπο.

Η ταινία κέρδισε το Βραβείο Ντοκιμαντέρ στο 43ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας 2020 και προβλήθηκε και πολλά άλλα  Φεστιβάλ.

Γεράσιμος

Σκηνοθεσία, Σενάριο: Αντώνης Μίκροβας

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Κατσιπάνος

Διάρκεια :12’

 

«Ο Γεράσιμος» είναι ένας από τα εκατομμύρια των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται σε μια μεγαλούπολη. Ντύνεται καθημερινά τη στολή του “security”, κάνει τη βάρδια του και γυρνά στο μικρό του διαμέρισμα. Η μόνη του ανθρώπινη επαφή είναι με έναν άστεγο της γειτονιάς του. Ένα τραγικό περιστατικό θα αποκαλύψει ότι η μίζερη ζωή του μπορεί να είναι ελκυστική.

***

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ                                   

E-mail: politismos@agrinio.gr

 

 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου και φέτος θα υλοποιήσει καλλιτεχνικές δραστηριότητες στο Αγρίνιο και στο διευρυμένο Δήμο.

Με απόφαση του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου τα παιδιά των οποίων και οι δύο γονείς είναι άνεργοι,και φέτος θα μπορούν να παρακολουθούν τις δραστηριότητες ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Τ Μ Η Μ Α Τ Α

ΧΟΡΟΙ – ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

 

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ:

 

Τσιάμης Φάνης 6974356438

Κοντογιάνη Μάρια 6947121385

Ζαφείρης Βασίλης 6982989759

Γεωργία Πούτα 6972162668

Μιχάλης Γκέκας 6936123226

Πατερέκας Βασίλειος 6973305973

Μπενέκος Παναγιώτης 6946403044

 

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ  - ΠΙΛΑΤΕΣ:

Διαμάντη Ντόρα 6942491080  - Σταθοκωστοπούλου Λένα 6974867203

 

ΑΕΡΟΜΠΙΚ:

Σταθοκωστοπούλου Λένα 6974867203

 

Τα τμήματα θα λειτουργήσουν στην οδό Δαγκλή 27 (καπναποθήκες Παπαστράτου) καθώς και σε  αίθουσες των Δημοτικών σχολείων της πόλης και της περιφέρειας του Δήμου.

 

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

TMHMATA ΠΑΙΔΙΚΗΣ  ΧΟΡΩΔΙΑΣ:

Κανιούρη Βιβή 6945888923

 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΙ ΧΟΡΩΔΟΙ

Μπούκουρα Αλέκα :6932626393

 

ΤΜΗΜΑΤΑ   - ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ CARL ORFF DALCROZE:

Μπούκουρα Αλέκα :6932626393

 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΙΑΝΟΥ:

Μπούκουρα Αλέκα :6932626393

Κανιούρη Βιβή 6945888923

 

ΤΜΗΜΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ :

Μπούκουρα Αλέκα :6932626393

 

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ (ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ)

Αθανασόπουλος Γεώργιος 6985643979

Μάκης Φεγγούλης 6972710159

Μανωλάτος Δημήτριος 6974531509

 

 

ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ – (ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ )

Γρέντζελου Ευσταθία 6985073363

 

ΤΜΗΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ:

κ. Τσιρώνη Μαρία 6945077314

 

 

 

Επίσης θα λειτουργήσουν τα παρακάτω Τμήματα:

 

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ KAI ΕΝΗΛΙΚΕΣ :

Ζαρκάδα  Κάτια 6932116865

Καραφά Μαρίνα 6940567576

 

ΜΠΡΙΤΖ :

Κούρτης Δημήτριος 6973320528

 

ΣΚΑΚΙ :

Κολοβός Γρηγόρης 6944991752

 

 

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Για μαθητές από Α΄ Δημοτικού, εφήβους και ενήλικες.

 

ΤΜΗΜΑΤΑ 

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Παπατρέχας Δημήτρης 6977975835

Μαχαλιώτη Μαρία 6972221028

Ναστούλης Αντώνης 6947576720

 

 

ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τσιρώνη Μαρία 6976656797

 

ΚΕΡΑΜΕΙΚΗΣ

Γιακουμάτου Στυλιανή 6975326059

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Ζαχρήστος Θέμης 6947749066

 

ΚΟΜΙΚΣ-ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παπακωνσταντίνου Γιώργος 6943077299

 

 

 

ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ  για προετοιμασία πανελληνίων εξετάσεων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ  για προετοιμασία πανελληνίων εξετάσεων στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών

Στυλιαρά Σάνα 6936748678

 

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ – ΠΛΕΞΙΜΟ - ΚΕΝΤΗΜΑ

Πληροφορίες 2641360613

 

 

Πληροφορίες – Εγγραφές : 5.00 μ.μ. – 8.30 μ.μ. στο Εικαστικό Εργαστήρι Δήμου Αγρινίου- Τηλ.:26410 48372  – στην οδό Παπαστράτου 83 – Αγρίνιο.

 

 

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΝΕΥΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΥΣΤΩΝ

 

Πληροφορίες – εγγραφές : 5.00 μ.μ. – 8.30 μ.μ. στη Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου

Δ/νση :  Σουλίου 18  - Αγρίνιο, Τηλ: 26410 58158 

 

***

Η «φλόγα της Αγάπης» στο Αγρίνιο

 Την  Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη 2022 ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία  με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Τοπικό Τμήμα Αγρινίου) και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου υποδέχονται  την «φλόγα της Αγάπης»,  της 20ης  #Επετειακής# Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α).

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τη συγκέντρωση των μοτοσυκλετών στο Δημοτικό  πάρκινγκ  (πρώην Σφαγεία), στις 7.15μ.μ. όπου θα ξεκινήσουν την μοτοπορεία  και κάνοντας πορεία μέσα στην πόλη, θα καταλήξουν στα Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια να παραδώσουν τη φλόγα στους πεζούς λαμπαδηδρόμους. Στη συνέχεια οι πεζοί Λαμπαδηδρόμοι θα συνεχίσουν την πορεία της φλόγας στην οδό  Παπαστράτου  με κατεύθυνση την πλατεία Δημοκρατίας  όπου θ’ ανάψουν το βωμό.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ