«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Κ. Κορδάτος: Προσκαλούμε - προκαλούμε δημόσια ανοιχτή συζήτηση - Ντιμπέιτ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Προσκαλούμε-προκαλούμε δημόσια ανοιχτή συζήτηση (Ντιμπέιτ) μεταξύ εκπροσώπων όλων των συνδυασμών, που συμμετέχουν στις εκλογές τις 26-5-2019 για το Συμβούλιο Κοινότητας Καινούργιου του Δήμου Αγρινίου. Προκειμένου οι συνδημότες μας να ενημερωθούν επαρκέστερα για τις θέσεις-απόψεις όλων των υποψηφίων συμβούλων και εν δυνάμει υποψηφίων Προέδρων Κοινότητας Καινούργιου, πριν κάνουν την τελική τους επιλογή.
Θεωρούμε ότι...
ο πολιτικός πολιτισμός επιβάλει πλέον την κοινή παρουσία των θέσεων και απόψεων των υποψηφίων κοινοτικών συμβούλων στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου, έξω από τις παλιές πρακτικές και μεθόδους. Πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στις Καινουργίωτισσες και Καινουργιώτες να κρίνουν και να συγκρίνουν την καλλίτερη επιλογή για το τόπο μας.
Εν αναμονή της απάντησης  από τους άλλους συνυποψήφιους μας, δηλώνουμε ότι ο συντονισμός της συζήτησης ας γίνει με κάθε πρόσωπο που θα προτείνουν οι άλλοι συνδυασμοί, εμείς εκ των προτέρων συμφωνούμε.
Τόπος και χώρος ας  επιλεγεί ο καταλληλότερος στο χωριό, ύστερα από συνεννόηση με τον συντονιστή και τους εκπροσώπους των συνδυασμών. 
Καινούργιο 9-05-2019

Από το Γραφείο Τύπου
Κορδάτος Κωνσταντίνος (Τάκης) του Διονυσίου
Συντονιστής Συνδυασμού