«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ του ΚΚΕ στην ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Με σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ παντού! Σε ευρωεκλογές, περιφερειακές, τοπικές εκλογές» πραγματοποιούνται, σε μια σειρά πόλεις του νομού, συγκεντρώσεις από το ΚΚΕ. Συγκεκριμένα:
•    Σάββατο, 11 Μάη & ώρα 7μμ, στην κεντρική πλατεία του Θέρμου. Θα μιλήσει η Φωτεινή Τσώλου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ. Θα χαιρετήσουν ο Χαρίλαος Μπουγάς, υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Σπύρος Κοτοπούλης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Αιτ/νίας...


•    Κυριακή, 12 Μάη & ώρα 11πμ, στο Δημαρχείο Βόνιτσας. Θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Λαμπροκωστοπούλου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα χαιρετήσουν ο Νώντας Μωραΐτης, υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Σπύρος Κοτοπούλης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Αιτ/νίας.
•    Κυριακή, 12 Μάη & ώρα 8μμ, στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετήσουν ο Θύμιος Γερολυμάτος, υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», η Ήρα Κουρή, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ και ο Νίκος Καραθανασόπουλος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


ΚΚΕ - Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας