«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Γιώργος Β. Σολτάτος: Ψηφίζω ΚΚΕ και Λαϊκή Συσπείρωση

ΔΗΛΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ
  
Tην προσεχή Κυριακή καλούμαστε να ψηφίσουμε σε τριπλές εκλογές που αφορούν το Ευρωκοινοβούλιο , την Περιφερειακή Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Συνεπής όλα τα χρόνια στην έκφραση γνώμης , θεωρώ σκόπιμο δημόσια για μία ακόμα φορά να εκφράσω την άποψη μου και να πάρω καθαρή θέση απέναντι και στις συγκεκριμένες εκλογικές διαδικασίες , στέλνοντας ταυτόχρονα κάλεσμα σε φίλους , συντρόφους και γνωστούς που χρόνια στρατευθήκαμε και αγωνιστήκαμε  , σε καθαρούς και έντιμους πολιτικούς αγώνες, να έχουμε ακόμα μία φορά κοινή αγωνιστική πορεία όπως πάντα.
Για  μία ακόμα φορά δηλώνω ότι τάσσομαι υπέρ της ψήφου στο ΚΚΕ για το Ευρωκοινοβούλιο και στη Λαϊκή Συσπείρωση στις περιφερειακές και Αυτοδιοικητικές εκλογές. Και αυτό γιατί : 
         

Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί και σε αυτές τις εκλογές  μου λέει την αλήθεια ότι τίποτα από τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την Χώρα δεν λύνονται μέσα στην  Ευρωπαϊκή ‘Ένωση των Μονοπωλίων.
 Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί  και σ’ αυτές τις εκλογές δεν αναλώνεται στην καταγραφή των Οικονομικών στοιχείων , αλλά προτείνει λύσεις για τα τεράστια  προβλήματα που έχει η Χώρα σε όλους τους τομείς. Προβλήματα του Πρωτογενούς τομέα της παραγωγής , προβλήματα της Αυτοδιοίκησης που την μετέτρεψαν σε Διοίκηση , προβλήματα λειτουργίας του Κοινοβουλίου, Προβλήματα Παιδείας , προβλήματα Υγείας , Προβλήματα Δημοκρατίας.
 Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί με συνέπεια τις όποιες συνεργασίες πραγματοποιεί , προκύπτουν από συγκλήσεις πολιτικές και όχι από «μεταγραφές» προσώπων .

 Ψηφίζω Λαϊκή Συσπείρωση γιατί με συνέπεια στάθηκε δίπλα στα Προβλήματα του Πολίτη – Δημότη , τόσο στο τοπικό πρόβλημα όσο και στα γενικότερα προβλήματα που τον απασχολούσαν, σε επίπεδο Δήμου ή και περιφέρειας.
 Ψηφίζω Λαϊκή Συσπείρωση γιατί η αγωνιστικότητα των στελεχών της είναι δεδομένη και συναντιέται σε όλα  τα αγωνιστικά επίπεδα  με την παρουσία τους και όχι μόνο.
 Ψηφίζω Λαϊκή Συσπείρωση για να δώσω Δύναμη στην Δύναμη μου στα ζητήματα της Περιφέρειας και του Δήμου που Ζω!
 Ψηφίζω Λαϊκή  Συσπείρωση  ,γιατί όπου με την εκλογή τους ανέλαβαν την ευθύνη διοίκησης , άφησαν θετικό αποτύπωμα που αναγνωρίζεται από όλους.
 Τέλος ψηφίζω ΚΚΕ  και Λαϊκή Συσπείρωση , γιατί και τώρα που από πάρα πολλούς  «ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια , μιας και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα λέγανε» - όπως έλεγε ο Μενέλαος Λουντέμης -    συνεχίζουν με «κόστος»   να λένε πάλι αλήθειες.
 Καλώ και κάθε συναγωνιστή που για χρόνια μαζί πορευτήκαμε , να κάνει το ίδιο . Να ψηφίσει Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας  και Λαϊκή Συσπείρωση!!

Αγρίνιο 24 Μάη 2019                            Γιώργος Β. Σολτάτος