«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΣΤΟ 21ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Νέες αίθουσες προκειμένου να καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες θα διαθέτει από τη νέα σχολική χρονιά το 21ο Δημοτικό Σχολείο  στη συμβολή των οδών ΠαπαλέξηΔηματά και Θυσίας.
Συνολικά παραχωρήθηκαν 11 σχολικές αίθουσες για τη στέγαση και λειτουργία του σχολείου οι οποίες ανήκαν στον ΟΑΕΔ...

Το σχολείο επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ο οποίος αναφέρθηκε στην παραχώρηση: «Μετά από επίμονες προσπάθειες πετύχαμε την παραχώρηση της χρήσης στο Δήμο Αγρινίου συνολικά  έντεκα  αιθουσών ιδιοκτησίας Ο.Α.Ε.Δ.
Η παραχώρηση πραγματοποιείται χωρίς αντάλλαγμα  με την υποχρέωση του Δήμου Αγρινίου της κάλυψης των λειτουργικών δαπανών  των χώρων και των δαπανών συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών και φθορών.Διαχρονικός στόχος μας παραμένει η αναβάθμιση και η φροντίδα των σχολικών υποδομών. Είναι προτεραιότητα αλλά και υποχρέωσή μας απέναντι στους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα».

Ο Διευθυντής του 21ου Δ.Σ. Βασίλης Τηγάνης ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή για τις προσπάθειες που κατέβαλλε για την κάλυψη των αναγκών ενώ τις ευχαριστίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εξέφρασε η πρόεδρος κ. Αναστασία Παπαγιαννοπούλου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ