«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Η Οικολογική Δυτική Ελλάδα για την Πρωτομαγιάτικη έκθεση της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας.

Η Οικολογική Δυτική Ελλάδα βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή 3 Μαίου στην έκθεση φωτογραφίας που διοργάνωσε η Οικολογική Κίνηση Πάτρας με θέμα «Μνημεία και φύση» στο χώρο της πλατείας Ψηλών Αλωνίων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του εορτασμού της Πρωτομαγιάς.

     Ο Επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Οικολογικής Ελλάδας Κώστας Παπακωνσταντίνου, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Κουμπούρας και...
τα μέλη της παράταξης Γιάννης Δημητρίου, Σπύρος Σούλης, Μιχάλης Κοντογιάννης και Παντελής Χατζόπουλος βρέθηκαν μαζί με τους εθελοντές της ΟΙ.ΚΙ.ΠΑ. , μεταξύ  των οποίων ο υποψήφιος με την Οικολογική Δυτική Ελλάδα Κυριάκος Γαλάνης.
<»Η προστασία  και η ανάδειξη του φυσικού και πολιτισμικού κεφαλαίου είναι για την Οικολογική Δυτική Ελλάδα πρωταρχικός στόχος» τόνισε ο περιφερειακός σύμβουλος ενώ ο Υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Παπακωνσταντίνου δήλωσε : « Στην Ελλάδα, η φυσική και η ιστορική κληρονομιά αποτελούν μια ενότητα. Πολλές φυσικές περιοχές έχουν ιστορική αξία ενώ πολλά ανθρώπινα μνημεία βρίσκονται μέσα σε προστατευόμενες φυσικές περιοχές. Συγχαίρουμε την ΟΙΚΙΠΑ γι αυτήν την υλοποίηση αυτής της πολύ καλής ιδέας».