«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Ο θεατρικός μονόλογος "Θοδώρα - Η Μάνα του Γενίτσαρου" παρουσιάζεται στον Αγ. Κωνσταντίνο Αγρινίου

Την Πέμπτη στις 16 Μάη 2019 και ώρα 09:00μ.μ.  στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου.

Σας καλούμε να παρακολουθήσετε, να συμμετέχετε και να στηρίξετε τις πολυήμερες εκδηλώσεις στον Άγιο Κνων/νο, αφιερωμένες στα 100 χρόνια από την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ. Στα πλαίσια αυτών των εκδηλώσεων, που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, έχουμε την εξαιρετική τιμή να παρουσιάσουμε τον θεατρικό μονόλογο "Θοδώρα-Η Μάνα του Γενίτσαρου" από...
το "ΠΕΤΡΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ" του καταξιωμένου συγγραφέα ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΑΥΡΙΔΗ Stavros Stavridis. Η εμπνευσμένη σκηνοθεσία και καθοδήγηση ανήκει στην κυρία ΒΑΓΙΑ ΣΠΥΡΕΛΗ Vaia Spirelii και η πρωτότυπη μουσική στον ΑΝΔΡΕΑ ΦΟΥΚΑ Andreas Foukas. Ερμηνεία : ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ . Η ιστορία διαδραματίζεται στο χωριό Βελάουστα (σημερινό Πυργί) Αγρινίου, στα χρόνια της Τουρκοκρατίας. Το συγκλονιστικό κείμενο του κ. Σταυρίδη στέλνει μηνύματα διαχρονικά και πανανθρώπινα.
Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές για την εξαιρετική τιμή να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας στο ιστορικό κτίριο του Συνοικισμού, μήνα Μάιο, με όλους τους συμβολισμούς..
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.