«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθησαν δυο ανήλικοι στο Αγρίνιο για απόπειρα κλοπής
 Κατηγορούνται και οι γονείς των συλληφθέντων για παραμέληση της εποπτείας τους
 Συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, δυο ημεδαποί, ηλικίας 17 και 16 ετών σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.
 Παράλληλα κατηγορούνται οι γονείς των δυο συλληφθέντων ηλικίας 45, 43, 40 και 30 ετών για παραμέληση της εποπτείας τους.
 Ειδικότερα... 

χθες αργά το βράδυ στο Αγρίνιο οι δύο δράστες, ενεργώντας από κοινού, αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε τροχόσπιτο ιδιοκτησίας 49χρονου ημεδαπού, ωστόσο τράπηκαν σε φυγή μόλις έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη.

Για τη σύλληψη των δραστών ενεργήθηκαν άμεσα αναζητήσεις από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας με αποτέλεσμα τον εντοπισμό τους σε μικρό χρονικό διάστημα και τη σύλληψη τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των γονιών τους συνεχίζονται.

Το προανακριτικό έργο ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου.
***


Συνελήφθη ημεδαπός στην Πάτρα, για κατοχή ναρκωτικών

Κατασχεθήκαν 35 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας ένας ημεδαπός, άνδρας, ηλικίας 31 ετών, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα κατά τη διάρκεια προληπτικών ελέγχων, οι αστυνομικοί ενήργησαν έρευνα στον 31χρονο, ο οποίος ήταν πεζός, και βρήκαν στη κατοχή του 35,5, γραμμάρια κάνναβης τα οποία και κατέσχεσαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών.

***  
ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ, ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ
ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ
ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΙ.

ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ,
ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ
ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ
ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΙ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΔΑΠΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 22,23 ΚΑΙ 25 ΕΤΩΝ ΕΝΩ  ΣΤΟΝ
ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 19 ΕΤΩΝ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

***

Συνελήφθη 54χρονος για καλλιέργεια ναρκωτικών στην Αμαλιάδα

Εκριζώθηκαν τέσσερα φυτά κάνναβης ενώ κατασχέθηκαν  και 23  γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας

Συνελήφθη σήμερα (16-5-2016) το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 54 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες, ενήργησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 54χρονου, στην Αμαλιάδα, όπου σε παρακείμενη αποθήκη βρήκαν και κατέσχεσαν τέσσερις συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 23 γραμμαρίων, ενώ σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο, κοντά στο σπίτι, βρέθηκαν τέσσερα φυτά κάνναβης, ύψους έως 30 εκατοστών, που καλλιεργούσε ο δράστης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας