«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στη Δυτική Ελλάδα που διώκονταν με εντάλματα σύλληψης

Συνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, χθες (21-5-2016), στον Πύργο και στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 28 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης από τους κατά τόπο αρμόδιους Ανακριτές.

Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη...
χθες (21-5-2016) , αργά το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ο 28χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ηλείας για υπόθεση ναρκωτικών.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ο 21χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών για ληστεία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους Ανακριτές.

***
Συνελήφθη 45χρονος ημεδαπός στα Κρέστενα Ηλείας για παράβαση της νομοθεσίας για ζώα συντροφιάς

Ο δράστης, ενεργώντας από κοινού με ένα 61χρονο ημεδαπό, είχε δέσει με σκοινί  πίσω από το αυτοκίνητό του και έσερνε ένα σκύλο

Συνελήφθη, χθες (21-5-2016) το μεσημέρι, στα Κρέστενα Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, ένας 45χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβασης της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς.

Η ίδια κατηγορία βαρύνει και ένα 61χρονο ημεδαπό, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από καταγγελία, ο 45χρονος ενεργώντας από κοινού με τον 61χρονο, στις (20-5-2016) το μεσημέρι, στην Αλφειούσα Ηλείας, είχε δέσει με σκοινί ένα σκύλο πίσω από το αυτοκίνητο του και τον έσερνε.

Ο σκύλος εντοπίστηκε, στην ίδια περιοχή  νεκρός από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, ενώ από την προανάκριση που ακολούθησε ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του 45χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι και συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι ο νεκρός σκύλος, παραδόθηκε στην Κτηνιατρική Υπηρεσία Πύργου και παραγγέλθηκε εξέταση για τα αίτια του θανάτου του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας