«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Πολύμορφες εκδηλώσεις του ΚΚΕ στην Αιτωλ/νία

Η Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ διοργανώνει πολύμορφες εκδηλώσεις αφιερωμένες στα 130 χρόνια από την 1η Μάη του Σικάγο & στα 80 χρόνια από το Μάη του΄36, σε όλο το Νομό.

Συγκεκριμένα:
Την Τρίτη 10/5, ώρα 20:00, στο «Τρικούπειο» Πολιτιστικό Κέντρο, η ΚΟΒ Μεσολογγίου θα πραγματοποιήσει προβολή της ταινίας «LUDLOW, οι έλληνες στους πολέμους του άνθρακα».
Την Τρίτη 10/5 & ώρα 20:00, στην αίθουσα του ΕΚΑ, η ΚΟΒ Κατασκευών Αγρινίου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα...
«Οι μεγάλες απεργίες του κλάδου», με ομιλητή το Χρήστο Μπούρα, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
Την Τετάρτη 11/5 & ώρα 20:00, στην αίθουσα του Δημαρχείου Αιτωλικού, η ΚΟΒ Αιτωλικού θα πραγματοποιήσει προβολή της ταινίας «LUDLOW, οι έλληνες στους πολέμους του άνθρακα».
                Την Τετάρτη 11/5 & ώρα 19:30, στα γραφεία του ΚΚΕ, Ι. Σταΐκου 2 (2ος όροφος), η ΚΟΒ Υγείας Αγρινίου διοργανώνει εκδήλωση με ομιλητή τον Κώστα Τζερτεμέλη, μέλος της ΕΟΕ της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα γίνει απαγγελία και του ποιήματος «Ομιλία ενός εργάτη σ’ ένα γιατρό» του Μ. Μπρέχτ.
Την Πέμπτη 12/5 & ώρα 19:30, στο Δημοτικό Κατάστημα Αγ. Κωνσταντίνου, η ΚΟΒ Αγρινίου διοργανώνει εκδήλωση με ομιλητή το Βασίλη Δήμα, στέλεχος του ΚΚΕ.
Την Πέμπτη 12/5 & ώρα 19:30, στα γραφεία του ΚΚΕ, Ι. Σταΐκου 2 (2ος όροφος), η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Αγρινίου διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου «Η αριστερή παράταξη των δασκάλων στο μεσοπόλεμο», με ομιλήτρια την Πένυ Τριάντη, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, θα γίνει απαγγελία και του ποιήματος «Ο δάσκαλος», του Κώστα Βίρβου.
Το Σάββατο 14/5 & ώρα 20:30, στην αίθουσα του Δημαρχείου Βόνιτσας, η ΚΟΒ Βόνιτσας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι αγώνες των καπνεργατών & καπνοπαραγωγών», με ομιλητή το Νώντα Μωραΐτη, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
Την Κυριακή 15/5 & ώρα 11:00, στην αίθουσα του Δημαρχείου Αστακού, η ΚΟΒ Αστακού διοργανώνει παρουσίαση της έκδοσης για τη διημερίδα της ΚΕ του ΚΚΕ με τίτλο: «Η εμφάνιση της εργατικής τάξης, ο ρόλος της στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες στον 20ό αιώνα και η στρατηγική του ΚΚΕ», με ομιλητή τον Τίμο Παπανικολάου, μέλος της ΕΠ Δυτική Ελλάδας του ΚΚΕ.
Την Κυριακή 15/5 & ώρα 11:00, στο καφενείο του «Παντρεμένου» στο Καινούργιο, η ΚΟΒ Τριχωνίδας διοργανώνει εκδήλωση με ομιλητή το Νίκο Φλώρο, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.