«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Ν. Καραθανασόπουλος: Η αντιλαϊκή επίθεση δεν έχει μόνο παρελθόν, αλλά και μέλλον (VIDEO)


Το ΚΚΕ θα καταψηφίσει επί της αρχής το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τα «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα και συναφείς ρυθμίσεις», τόνισε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή.
Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο, ο Νίκος Καραθανασόπουλος τόνισε ότι...
δεν είναι ούτε αποσπασματικό ούτε πρόχειρο και εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της στρατηγικής «Ευρώπη 2020» για τη βελτίωση της επιχειρηματικότητας.
Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις, τόνισε ότι η αντιλαϊκή επίθεση δεν έχει μόνο παρελθόν, αλλά και μέλλον και επισήμανε ότι παρά το γεγονός πως οξύνεται η αποπροσανατολιστική αντιπαράθεση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται στην επικαιρότητα η συζήτηση για «εθνική συναίνεση», η οποία είναι «ταξική συναίνεση για την ικανοποίηση των απαιτήσεων του κεφαλαίου», όπως είπε χαρακτηριστικά.
«Και οι δύο πόλοι, τα κόμματα της συγκυβέρνησης και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποδέχονται το ευρωενωσιακό μνημόνιο διαρκείας που καθορίζεται για όλους τους λαούς της Ευρώπης. Που διαμορφώνει κανόνες εποπτείας και ελέγχου για το σύνολο των οικονομιών ανεξάρτητα αν βρίσκονται στο μνημόνιο ή όχι», τόνισε ο Νίκος Καραθανασόπουλος.