«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Αποφάσεις του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου που συνεδρίασε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου, αποφάσισε ομόφωνα τα κάτωθι:

1)     Ενέκρινε την απόφαση της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας για τη διεξαγωγή πανελλαδικού δημοψηφίσματος των Δικηγόρων, σχετικά με το νομοσχέδιο του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και τη μορφή των κινητοποιήσεων του Δικηγορικού Σώματος. 
Οι Δικηγόροι καλούνται να...
απαντήσουν εάν αποδέχονται ή όχι το νομοσχέδιο του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας υπό τη μορφή που το κατέθεσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης και με την οποία φαλκιδεύονται τα δικαιώματα των πολιτών. Στην περίπτωση που απαντήσουν «όχι», έχουν την δυνατότητα να εκφράσουν τη θέση τους σχετικά με το είδος των κινητοποιήσεων που προτιμούν.
2)     Στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών, οργανώνει ενημερωτική συνέντευξη τύπου την 1η Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18:30 μ.μ. στην αίθουσα του ΤΕΕ Αιτ/νίας, στην οποία καλούνται όλοι οι φορείς του τόπου μας, για να καταστεί έκδηλη η επιχειρούμενη κατάργηση των δικαιωμάτων των πολιτών, καθώς και η ανάγκη αντίδρασης όλων για την προστασία και περιφρούρησή τους.