«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 21χρονος υπήκοος Αλβανίας  στην Πάτρα για κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν πάνω  από (100) γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (22-11-2014) αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα....
χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν, έλεγχο στον 21χρονο στην κατοχή του οποίου βρήκαν και κατέσχεσαν (104) γραμμάρια κάνναβης.

Σημειώνεται ότι, ο 21χρονος, είχε αποκρύψει επιμελώς , εντός των ενδυμάτων του, την κάνναβη, προκειμένου να δυσχεράνει τον εντοπισμό της από τους αστυνομικούς.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε «μίνι μάρκετ» στην Πάτρα

Δράστες είναι τρεις ανήλικοι ημεδαποί

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ληστεία που συνέβη  στις 20-11-2014 αργά το βράδυ, στην Πάτρα , σε μίνι μάρκετ και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών, ημεδαπών, ηλικίας 13 και 17 ετών και μίας ημεδαπής 17 ετών για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, στις 20-11-2014, αργά το βράδυ, στην Πάτρα, οι τρεις δράστες μετέβηκαν σε κατάστημα «μίνι μάρκετ», ιδιοκτησίας 36χρονης ημεδαπής, όπου οι δύο 17χρονοι αφού την απείλησαν με μαχαίρι, αφαίρεσαν την ταμειακή μηχανή και τράπηκαν σε φυγή.

Ο 13χρονος συνεργός τους, βρισκόταν έξω από το κατάστημα, προκειμένου να τους ειδοποιήσει έγκαιρα σε περίπτωση που η αστυνομία ή  κάποιος πολίτης προσερχόταν σε αυτό.

Κατά τη διαφυγή τους εγκατέλειψαν την ταμειακή μηχανή σε κοντινή απόσταση από το κατάστημα, χωρίς να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό, και αποδόθηκε στην παθούσα.

Από την έρευνα, που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψαν  τα  πλήρη στοιχεία ταυτότητας των δραστών της ληστείας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών.