«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ο Παναιτωλικός πέρασε αήττητος 0-0 και από τη Λιβαδειά


Λεβαδειακός - Παναιτωλικός σήμερα το απόγευμα στη Λιβαδειά για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League,που επιτέλους ξανάρχισε!

Ο Παναιτωλικός ήθελε να διατηρήσει το αήττητο των τελευταίων 5 αγωνιστικών και ο γηπεδούχος να καταφέρει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας...

Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα 0-0,αν και ο Λεβαδειακός είχε κι ένα δοκάρι!

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά, αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε... κι άρχισαν τα λάθη!Πιο καλός στην αρχή ο Παναιτωλικός που είχε και δύο πολύ καλές στιγμές στο 10λεπτο!

Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 7',όταν από εξαιρετική ενέργεια του Βιγιαφάνες και όμορφη μπαλιά στον Μαρτίνες το σουτ του τελευταίου κατέληξε άουτ.

Νέα ευκαιρία στο 9' για τον Παναιτωλικό με τον Μαρτίνες να βγάζει κάθετα στον Άλβεζ,αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να σκοράρει από δύσκολη γωνιά.

Το επόμενο δεκάλεπτο ήταν η σειρά του Λεβαδειακού ν' απειλήσει το Ράφαελ από στημένες φάσεις,αλλά τίποτα παραπάνω...

Λίγα πράγματα στη συνέχεια,πεσμένος ρυθμός με ελαφρά υπεροχή του Παναιτωλικού και οργανωμένη άμυνα από τον Λεβαδειακό!

Μια ωραία προσπάθεια από τον Μαρτίνεζ στο 28' που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, ο Γοδόι έπιασε δυνατό σουτ,αλλά η μπάλα κοντράρισε σε παίκτη του Λεβαδειακού.... έσπασε τη μονοτονία.

Πολλά φάουλ,πολλά κόρνερ,πολλά πλάγια και πιο πολλά τα λάθη και από τους δύο αντιπάλους!

Tέλος ημιχρόνου 0-0...

Με μια αλλαγή για τον Λεβαδειακό και από καλή φάση εκατέρωθεν ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Μεγάλη ευκαιρία στο 47' για τον Λεβαδειακό.Ο νεοεισελθείς Μιλοσλάβιεφ έκανε την σέντρα, ο Ορτέγκα την προβολή και η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

Καλή φάση στο 50' για τον Παναιτωλικό,όταν κεφαλιά του Άλβες από την μικρή περιοχή, η μπάλα λίγο πάνω απ' την εστία του Σηφάκη.

Τεράστια ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 58' και επίσης μεγάλη - διπλή επέμβαση του Σηφάκη σε τετ-α-τετ με τον Βιγιαφάνες.

Καλύτερο και πολύ δυνατό το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο ,αλλά το γκολ έμοιαζε όνειρο μακρινό!

Καλή φάση για τον Λεβαδειακό στο 74',όταν σουτ του Μάντζιου από πλάγια θέση... η μπάλα έφυγε άουτ.

Και νέα τεράστια ευκαιρία στο 76' για τον Λεβαδειακό,ο Μιλοσάβλιεφ με δυνατό σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Ράφαελ.

Πολλά φάουλ υπέρ του Λεβαδειακού στο τελευταίο δεκάλεπτο και κίτρινες κάρτες για τους Αγρινιώτες...

Ενα φάουλ για τον Παναιτωλικό που κέρδισε ο Μαρτίνες σε καλό σημείο λίγο έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού στο 90' πέρασε ανεκμετάλλευτο...

Δεύτερη κίτρινη-αποβολή του Μαλεζά στο 92',εκτέλεση φάουλ από τον Κονέ και λήξη του αγώνα 0-0.

Πίεζε ασφυκτικά στο τέλος ο Λεβαδειακός,αλλά δεν μπορούσε να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού,που παρέμεινε αήττητος για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική μαζεύοντας έναν ακόμα βαθμό...

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας, Κώτσιος, Γεωργιάδης, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Τόμας, Σοτέλο(56' Μάντζιος), Σάντσες (46' Μιλοσλάβιεφ), Ορτέγκα (79'Μπορνταγκαράι), Κονέ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Μπεχεράνο(79' Μύγας), Μαλεζάς, Ετζεγκέλε, Κουτρομάνος, Γοδόι, Φωτάκης(59' Καλογέρης), Μαρτίνες, Καπέλ, Βιγιαφάνες, Άλβες(59' Βασιλείου).