«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Μεσολόγγι-Η Αλληλεγγύη είναι τρόπος ζωής…

Ομάδα Αλληλεγγύης
περιοχής Ι. Π. Μεσολογγίου
Αγαπητοί συμπολίτες,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ολοκληρώθηκε από την Ομάδα Αλληλεγγύης η διαδικασία διάθεσης των χρημάτων για την αγορά εξοπλισμού και εμβολίων με σκοπό τη στήριξη των ανασφάλιστων συμπολιτών μας.
Η κάλυψη και η βελτίωση κάποιων αναγκών και υποδομών του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου έγινε πράξη ύστερα από την μαζική στήριξη συμπολιτών μας, που έμπρακτα έδειξαν την αλληλεγγύη τους, συμμετέχοντας στο Γεύμα Αλληλεγγύης που διοργανώθηκε Κυριακή 14 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Θεοξένια στο Μεσολόγγι.

Η μεγάλη επιτυχία και...
η επίτευξη του στόχου είναι αποκλειστικό έργο των συμπολιτών μας που αρνούνται την διάκριση στην υγεία και πιστεύουν σε παροχή δωρεάν δημόσιας υγείας για όλους.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε άγγιξε τα χίλια εξακόσια ευρώ με τα οποία αγοράστηκε ο παρακάτω ιατρικός εξοπλισμός και αναλώσιμα:
    Γυναικολογική πολυθρόνα Μπουμ (120€)
    Μεταφορικά πολυθρόνας (87€)
    Πλάγιος Φωτισμός εξέτασης (222€)
    Κατασκευή γυψοσανίδας (100€)
    Τοποθέτηση πόρτας (90€)
    Εμβόλια για ανασφάλιστα παιδιά (813€)
    Έξοδα διοργάνωσης (αφίσες, προσκλήσεις, μουσική υποστήριξη) (170€)
    Για την συντήρηση εμβολίων προσφέρθηκε στο Κοινωνικό Ιατρείο, ψυγείο από τον Πέτρο Πετρόπουλο ενεργό μέλος της ομάδας μας
    Η πόρτα εισόδου για την Γυναικολογική αίθουσα ήταν δωρεά της Παρασκευής Πετροπούλου
    Οι γυψοσανίδες για κατασκευή χωρισμάτων ήταν προσφορά της εταιρείας RIGIPS και τους ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή τους.

Ολοκληρώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω Συλλόγους και Φορείς που μαζικά με την συμμετοχή των μέλλων τους συνέβαλλαν στην επίτευξη του στόχου.

    Το Σύλλογο γυναικών «Θυσία»
    Τον Σύλλογο η φίλοι της μουσικής «Διονύσιος Σολωμός»
    Την ομάδα των Ερωδιών
    Το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι
    Την Φωτογραφική Λέσχη Μεσολογγίου
    Το χορευτικό τμήμα του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Τέλος να ευχαριστήσουμε άλλη μια φορά για τη μουσική κάλυψη της εκδήλωσης τον κ. Νίκο Τούφα και τους συνεργάτες του. Τους Βασίλη Τσακαλίδη και Πέτρο Σκαρμούτσο που ερμήνευσαν μελοποιημένα ποιήματα του αγαπημένου συντοπίτη μας Δημήτρη Παπαθέου μαζί με το Δημήτρη Φωλιά και Γεράσιμο Στεργίου στο μπουζούκι και στην κιθάρα, τον Ανδρέα Στυλιανού και τον γραφίστα Παναγιώτη Γεωργακόπουλο για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Τους χορηγούς επικοινωνίας: Αιχμή, Ραδιοφωνικό Σταθμό, onairnews.gr, aitosports.gr

Η Αλληλεγγύη είναι τρόπος ζωής…
Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν νέες δράσεις.

Ομάδα Αλληλεγγύης περιοχής Ι. Π. Μεσολογγίου