«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 55χρονος που καλλιεργούσε δύο φυτείες στα Φράγκα Αχαΐας

Κατασχέθηκαν 12 δενδρύλλια, 37,5 γραμμάρια κάνναβης και ποσότητα σπόρων κάνναβης συνολικού βάρους 85,5 γραμμάριων

Συνελήφθη προχθές (12-8-2013) το πρωί, στα Φράγκα Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 55 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για...
καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα σε έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί, σε περιφραγμένο αγροτεμάχιο του 55χρονου ημεδαπού στα Φράγκα Αχαΐας, βρήκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο καλυπτόμενο  περιμετρικά από συστάδα βάτων, έξι δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη.

Στη συνέχεια ο 55χρονος παρέδωσε στους Αστυνομικούς 36 γραμμάρια κάνναβης που είχε συλλέξει πρόσφατα από τα φυτά και τους οδήγησε σε κοντινή αγροτική θέση όπου καλλιεργούσε άλλα έξι δενδρύλλια τα οποία επίσης καλύπτονταν από φυσική βλάστηση.

Στη δεύτερη καλλιέργεια για το πότισμα των φυτών ο  55χρονος χρησιμοποιούσε μία μεγάλη πλαστική δεξαμενή κρυμμένη μέσα σε ελαιώνες.

Σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του στα Φράγκα Αχαΐας, οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερις συσκευασίες συνολικού βάρους 85,5 γραμμαρίων με σπόρους κάνναβης καθώς και μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ όλα τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη στην Πάτρα 22χρονος Αλβανός, που εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για ληστεία

Συνελήφθη, σήμερα (14-8-2013) πολύ νωρίς το πρωί, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 22 ετών, καθότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με ποινή φυλάκισης 14 ετών και έξι μηνών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ, για ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αθήνα πριν από επτά μήνες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Συνελήφθη ένας 64χρονος ημεδαπός στον Πύργο, για πολύ μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο
Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο πάνω από 750.000 ευρώ
Συνελήφθη, σήμερα (14-8-2013) νωρίς το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, 64χρονος ημεδαπός, για πολύ μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών του 64χρονου, εργολάβου δημοσίων έργων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 755.564,70 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90 όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».