«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 18χρονος στο Αγρίνιο, για κατοχή ναρκωτικών
Κατασχεθήκαν περισσότερα από 40 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (23-8-2013) το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας 18χρονος ημεδαπός σε  βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών  (κάνναβη).
Ειδικότερα...
σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στην οικία του  18χρονου στο Αγρίνιο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και  κατέσχεσαν μια συσκευασία κάνναβης συνολικού βάρους  40, 4 γραμμαρίων  και ένα φιξάκι με μικροποσότητα κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Συνελήφθησαν δυο ακόμα διακινητές ναρκωτικών στην Ηλεία

Κατασχεθήκαν ναρκωτικά χάπια και ποσότητες μεθαδόνης και ηρωίνης

Συνελήφθησαν χθες (22-8-2013) το απόγευμα, στη Κυλλήνη, από  Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, δυο ημεδαποί  άνδρας - γυναίκα, ηλικίας 32 και 27 ετών αντίστοιχα σε βάρος των  όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες και  στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα τους εντόπισαν τους δυο  ημεδαπούς σε δημόσιες τουαλέτες στο λιμάνι της Κυλλήνης να κατέχουν  από κοινού τα εξής:

• Μια νάιλον συσκευασία ηρωίνης, βάρους 4 γραμμαρίων περίπου.
• Τριάντα δυο φαρμακευτικά δισκία vulbegal.
• Σαράντα ένα φαρμακευτικά δισκία hipnosedon.
• Ένα πλαστικό φιαλίδιο με μεθαδόνη, βάρους 45 γραμμαρίων περίπου.

Επίσης κατασχεθήκαν δυο κινητά τηλέφωνα ως μέσα επικοινωνίας για τη  διακίνηση των ναρκωτικών καθώς και το χρηματικό ποσό των 355 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.


Συνελήφθη ένας ακόμα ημεδαπός στην Πάτρα, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο πάνω από 65.000 ευρώ.
Συνελήφθη, σήμερα (23-8-2013) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 58χρονος ημεδαπός, για οφειλές  προς το Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών του 58χρονου, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο  της εμπορίας υφασμάτων, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 69.773,04 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25  του Ν. 1882/90 όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3  παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Εξιχνιάστηκαν δυο κλοπές σε μάνδρες πώλησης παλαιών σιδήρων στη Πάτρα
Δράστης είναι ένας 60χρονος ημεδαπός

Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών,  δυο κλοπές που είχαν συμβεί το τελευταίο μήνα σε μάνδρες εμπορίας  παλαιών σιδήρων στη Πάτρα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός  60χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα την 14-7-2013 και την 3-8-2013 τα βράδια, ο 60χρονος  μετέβηκε σε δυο μάνδρες πώλησης παλαιών σιδήρων στη Πάτρα, αφαιρώντας  από τον προαύλιο χώρο μεταλλικά αντικείμενα συνολικής αξίας  μεγαλύτερης από 13.000 ευρώ.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι δράστης των  κλοπών είναι ο 60χρονος ο οποίος εντοπίστηκε και προσήχθη στην  Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη, ο όποιος δεν  συνελήφθη λόγω έλλειψης των προϋποθέσεων του αυτοφώρου, θα υποβληθεί  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Συνελήφθη αλλοδαπός στο Πελόπιο, διωκόμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη, σήμερα (23-8-2013) τα ξημερώματα, στο Πελόπιο Ηλείας, από  Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πελοπίου, ένας αλλοδαπός άνδρας,  υπήκοος Ρουμανίας, ηλικίας 26 ετών, καθότι εκκρεμούσε σε βάρος του  Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης των Ρομανικών Αρχών για σεξουαλική πράξη  που είχε διαπράξει με ανήλικη κοπέλα στη χώρα του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Πατρών.