«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός στη Πάτρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας της συζύγου του
Συνελήφθη σήμερα (30-8-2013) το μεσημέρι, στη Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 48χρονος ημεδαπός, άνδρας, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πράξεις ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της 49χρονης συζύγου του.

Ειδικότερα σήμερα το πρωί καταγγέλθηκε...
στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών από την 49χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Ρωσίας, ότι λίγες ώρες νωρίτερα, ο 48χρονος σύζυγος της για προσωπικής – οικογενειακής φύσεως διαφορές της επιτέθηκε μέσα στην οικία τους προκαλώντας της σωματικές κακώσεις ενώ  με τη χρήση σχοινιού αποπειράθηκε να τη πνίξει.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού και την ανεύρεση του δράστη διενεργήθηκαν άμεσα αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του στην οικία του και τη σύλληψη του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο (31-8-2013) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για την συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίζονται.  


Συνελήφθη 56χρονος στην Ηλεία για κατοχή όπλου, πυρομαχικών και ναρκωτικών
Συνελήφθη σήμερα (30-8-2013) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας ημεδαπός, άνδρας, ηλικίας 56 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή όπλων, πυρομαχικών και ναρκωτικών.

Ειδικότερα σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στην εξοχική οικία του 56χρονου στο Χάβαρι Αμαλιάδας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

•    Ένα πιστόλι.
•    Πέντε φυσίγγια.
•    Ένα δενδρύλλιο κάνναβης.
•    Ένα μεταλλικό κουτί με υπολείμματα κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.