«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις του ΚΚΕ σε Μεσολόγγι, Αστακό και Αγρίνιο

Εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωσης Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, σε Μεσολόγγι, Αστακό και Αγρίνιο, την Κυριακή 10 Απρίλη 2022.

          Στο Μεσολόγγι, στις 11:00πμ, στη μικρή αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας, θα γίνει παρουσίαση της έκδοσης «1821. Η επανάσταση και οι απαρχές του ελληνικού αστικού κράτους», από το Βασίλη Μόσχο, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο χώρο θα υπάρχει έκθεση βιβλίων των εκδόσεων της “Σύγχρονης Εποχής”, θα διατίθεται και η συγκεκριμένη έκδοση.

          Στον Αστακό, στις 11:00πμ, στην αίθουσα...

συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, συγκέντρωση ενάντια στον νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, στην οποιαδήποτε εμπλοκή της χώρας μας σε αυτόν, αλλά και για να κλείσουν τώρα οι βάσεις των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ. Θα μιλήσει ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

          Στο Αγρίνιο, στις 7:00μμ, στην παλιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου, για τα 70 χρόνια από την εκτέλεση του κομμουνιστή ήρωα Νίκου Μπελογιάννη, θα μιλήσει ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει προβολή της ταινίας «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο».­­

Σάββατο, 9 Απριλίου, στις 7:00μμ, παρουσίαση του βιβλίου «Το αστικό πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα, από το 1950 έως το 1967». Την παρουσίαση θα κάνει ο Αναστάσης Γκίγκας, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ. Επίσης, θα γίνει προβολή 20λεπτου βίντεο για τη ζωή του Νίκου Μπελογιάννη.

Κυριακή, 10 Απρίλη, στις 7:00μμ, ομιλία από το Νίκο Παπαναστάση, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ. Στις 8:30μμ, προβολή της ταινίας «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο».­­

 

ΚΚΕ - Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας