«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 ΑΠΡΙΛΗ - Απεργούμε και βγαίνουμε στους δρόμους ενάντια στην ακρίβεια και την εμπλοκή στον πόλεμο (SPOT)

«Όλοι στην απεργία ενάντια στην ακρίβεια, ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο». Με το κάλεσμα αυτό, εκατοντάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις και μαζικοί φορείς καλούν τους εργαζόμενους και όλο τον λαό στην πανελλαδική πανεργατική απεργία της Τετάρτης και τις συγκεντρώσεις που διοργανώνουν σε όλη τη χώρα.

Σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα δίνουν όλες τις δυνάμεις τους για να «νεκρώσουν» οι χώροι δουλειάς και να γίνουν τα συλλαλητήρια η εργατική - λαϊκή απάντηση στην ακρίβεια και τα κυβερνητικά μέτρα-ψίχουλα, στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την ολοένα και βαθύτερη εμπλοκή της χώρας, στις επιπτώσεις αυτής της εμπλοκής. Με αιχμή την πάλη για την προστασία του λαϊκού εισοδήματος, με την υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις, με μέτρα προστασίας από την ακρίβεια που καλπάζει, σημειώνουν παράλληλα την ανάγκη συνέχισης της πάλης με ορίζοντα την Εργατική Πρωτομαγιά.

Στην Αθήνα το αγωνιστικό ραντεβού έχει δοθεί στις 11 π.μ., στο Σύνταγμα και στη Θεσσαλονίκη την ίδια ώρα στο Άγαλμα Βενιζέλου. Απεργιακές συγκεντρώσεις σε δεκάδες πόλεις. (Διαβάστε παρακάτω)...

Περισσότερα ΕΔΩ: www.902.gr