«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ της 6ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 Ο Δήμος Αγρινίου συμμετέχει  στην 24ωρη πανελλαδική απεργία  που έχει προκηρυχθεί για την Τετάρτη 6 Απριλίου.  

Oι Υπηρεσίες του Δήμου,  κατά τη διάρκεια της απεργίας, θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

***

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Την Πέμπτη  7 Απριλίου  και ώρα 12:00 μ.μ. θα συνεδριάσει το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο  Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγρινίου με θέμα...

τη λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2022.

Η σύσκεψη  θα διεξαχθεί στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, επί της οδού Αναστασιάδη 1.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

***

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Παραδόθηκαν στον πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Αγρινίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Κώστα Μπόκα τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης τα οποία συγκεντρώθηκαν  στα γραφεία της Ακτίνας Εθελοντισμού.

Όπως ανέφερε η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού κ. Βούλα Αρτίκου – Γουργολίτσασυγκεντρώθηκαν 4 παλέτες με είδη πρώτης ανάγκης, ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές και γάλατα : “ Οι Αγρινιώτες αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη τους.  Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώσαμε τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας  γίναμε μάρτυρες συγκινητικής ανταπόκρισης. Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας για την προσφορά και οπωσδήποτε το Περιφερειακό  Τμήμα Αγρινίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τον  Κώστα Μπόκα για τη συνεργασία  και τη στήριξη».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

***

     Έξι νέα απορριμματοφόρα στον Δήμο Αγρινίου

Με έξι νέα απορριμματοφόρα, τα οποία  αναμένεται να συμβάλλουν καθοριστικά  στην καθημερινή μάχη με την καθαριότητα, ενισχύεται η Διεύθυνση  Καθαριότηταςτου Δήμου Αγρινίου.

 

Πρόκειται για 6 σύγχρονα οχήματα αξίας 977.988,00ευρώ με χρηματοδότηση που εξασφαλίστηκε μέσω του Προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ».

 

Στην υπογραφή της σχετικής σύμβασης για την προμήθεια  των  νέων απορριμματοφόρων  προχώρησε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου :

 

«Δυναμώνουμε ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες καθαριότητας και ενισχύουμε την αποτελεσματικότητα των υποδομών μας. Με την προμήθεια των νέων  απορριμματοφόρων αναβαθμίζουμε  τις υπηρεσίες αποκομιδής των απορριμμάτων ενώ παράλληλα βελτιώνουμε  τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας του προσωπικού. Έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια για τον εκσυγχρονισμό του στόλου της καθαριότητας με την προσθήκη οχημάτων, κάδων και σάρωθρων.

Θέλω να ευχαριστήσω ξανά  τους εργαζόμενους οι οποίοι, δουλεύουν σκληρά και με υπευθυνότητα για να είναι ο δήμος μας  πιο καθαρός».

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ