«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 15 Μαΐου 2021

ENHMEΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 Ο Εμπορικός Σύλλογος  Αγρινίου ενημερώνει τα μέλη του και τους δημότες της πόλης για τις αλλαγές που έγιναν στα έκτακτα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, με ισχύ από σήμερα, Παρασκευή 14 Μαΐου.

Σύμφωνα με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις, το λιανεμπόριο λειτουργεί με...

κανόνες χωρητικότητας (ένας πελάτης στο εσωτερικό των καταστημάτων ανά 25 τ.μ.), χωρίς τις διαδικασίες clickaway και clickinside.

Επιπλέον, καταργείται το SMS στο 13032 για τις αγορές.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας μετατίθεται στις 00:30, με παράλληλη επέκταση του ωραρίου λειτουργίας της εστίασης ως τις 00:00.

Καταργούνται, ακόμα, το SMS στο 13033 για τις μετακινήσεις και η απαγόρευση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων.

 

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΣΑ

 

***

Να παρέμβει ο πρωθυπουργός και να διορθώσει την αδικία σε βάρος του ΑγρινίουΟ Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου, με αφορμή τις εξελίξεις στο θέμα του Πανεπιστημίου και ιδιαίτερα για τις μεθοδεύσεις που γίνονται από την πλευρά της Κυβέρνησης, σε συνεργασία με τ
o Πανεπιστήμιο Πατρών, που σκοπό έχουν τον αφανισμό των Πανεπιστημιακών σχολών στη πόλη μας, θέλει να δηλώσει όχι μόνο την αντίθεση του αλλά και την έντονη αγανάκτηση του.
Είχαμε τονίσει σε πρόσφατη ανακοίνωση μας, μετά και το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, στις 19-2-2021, για Επανίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας ότι αυτή πρέπει να στηριχθεί από όλους τους φορείς της πόλης μας καθώς και από τους πολιτικούς εκπροσώπους του νομού μας για να υπάρξει μόνιμη και οριστική λύση στο θέμα αυτό.
Καλούμε τον Πρωθυπουργό να παρέμβει άμεσα ώστε δοθεί λύση που να δικαιώνει τις προσπάθειες δεκαετιών και η πόλη μας να έχει το Πανεπιστήμιο που της αξίζει.


 

 ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.