«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2021 - AΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (ΦΩΤΟ)

 


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 Αγρίνιο   6/5/2021

 ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ 2021

ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 

Προπομπός της σημερινής απεργιακής απάντησης, ήταν η επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποίησε το Ε.Κ.Α. στο κέντρο της πόλης, την Τετάρτη 5 ΜΑΗ, με θέμα ένα χρόνο από την έναρξη της πανδημίας και την αγωνιστική στάση των ταξικών δυνάμεων. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε ομιλία, προβολή βίντεο και μουσική συναυλία.

Με επιτυχία και μαζικότητα πραγματοποιήθηκε επίσης, η σημερινή απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της πόλης. Στη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση έδωσαν το παρών εργάτες από διάφορους χώρους δουλειάς από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα...


Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του Ε.Κ.Α. Κατσιγιάννης Μιχάλης,

ενώ χαιρετισμό απεύθυναν, εκπρόσωπος της ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων Αιτ/νίας Ο.Α.Σ.,

του συλλόγου Ο.Τ.Α. Αγρινίου, εκπρόσωπος του  συλλόγου εκπαιδευτικών Αγρινίου-Θέρμου, ο εκπρόσωπος της Β ΕΛΜΕ Αιτ/νίας και ο γιατρός του γενικού νοσοκομείου Αγρινίου, και μέλος του γενικού συμβουλίου της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε., Μάκης Αραβανής.

***

 Με το τέλος της συγκέντρωσης, πραγματοποιήθηκε δυναμική πορεία προς το μνημείο της εργατικής τάξης και ολοκληρώθηκε με κατάθεση στεφάνων. Το Ε.Κ.Α. απεύθυνε κάλεσμα κλιμάκωσης του αγώνα, για να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο έκτρωμα.
***

Το Ε.Κ.Α. απεύθυνε κάλεσμα κλιμάκωσης του αγώνα, για να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο έκτρωμα.

Το Δ.Σ.