«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Γ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ
 Η πιστή εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού τέθηκε στη συνάντηση του Δημάρχου Αγρινίου με τον Αστυνομικό Διευθυντή  Ακαρνανίας  Δημήτρη Γαλαζούλα.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου αναφέρθηκε στο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων που σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή τις τελευταίες ημέρες .Όπως επισημάνθηκε στη συνάντηση είναι  επιτακτική η ανάγκη επαγρύπνησης και η περαιτέρω εντατικοποίηση των ελέγχων με  αυστηρή τήρηση από τους πολίτες...

Ο Δήμαρχος Αγρινίου ενημερώθηκε ακόμη από τα στελέχη του ΕΟΔΥ  για τη σημερινή συμμετοχή των  Αγρινιωτών  στα σημεία όπου η κινητή μονάδα διενεργεί RapidTest:

«Απευθύνω έκκληση προς τους πολίτες. Η νόσος Covid 19 είναι ακόμη εδώκαι χρειάζεται την προσοχή μας. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την εξέλιξη της πανδημίας. Καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια και θα ήταν  καταστροφικό να την εγκαταλείψουμε τώρα. Τηρούμε με ευλαβική συνέπεια τα μέτρα υγιεινής, φοράμε τη μάσκα και κρατάμε αποστάσεις. Τηρούμε τα μέτρα και συμμετέχουμε στον εμβολιασμό. Θωρακιζόμαστε και προστατεύουμε την οικογένεια και τους οικείους μας».

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ